TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
06:00 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
06:20 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
06:40 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
07:05 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
07:25 Below Deck Mediterranean
De bemanning bereidt zich voor op de volgende charter. Danny beschuldigt Bobby van oncollegiaal gedrag. Gasten lijken een triootje in de jacuzzi te hebben, en Danny gaat weer eens te ver.
«
»
08:20 Below Deck Mediterranean
Er komen nieuwe gasten aan boord die zeven maanden verkering vieren. Het moet een romantisch hoogtepunt worden. Ben gaat uit met Hannah, maar een miscommunicatie in de keuken dreigt alles te bederven.
«
»
09:10 Below Deck Mediterranean
Hannah voelt zich door Ben verraden als Ben naar de kapitein stapt vanwege de miscommunicatie in de keuken. De bemanning krijgt eindelijk een dag vrij, maar Bryan wil Danny een etiquettelesje leren.
«
»
10:10 Below Deck Mediterranean
Hannah krijgt een migraineaanval als de gasten een stel vrouwen aan boord brengen. Bij vertrek roepen de singles Danny uit tot charterkoning, en dat schiet Bobby en Bryan in het verkeerde keelgat.
«
»
11:10 Below Deck Mediterranean
Hannah en Ben bezinnen zich op hun relatie, terwijl Bobby beseft dat hij zijn gevoelens voor Julia niet kan negeren. Bryan roept Julia ter verantwoording voor het niet uitvoeren van haar taken.
«
»
12:05 Grown-ish
Zoey is dolblij als de jongen die ze leuk vindt ook gevoelens voor haar lijkt te hebben, maar ze begint zich af te vragen wat hij echt van haar wil als hij haar 's avonds laat een berichtje stuurt.
«
»
12:35 Grown-ish
Zoey heeft een deal gesloten met de rector om een getalenteerde basketbalspeler bijles te geven in ruil voor een aanbevelingsbrief, maar haar vrienden denken dat er meer achter zit.
«
»
13:00 Grown-ish
Zoey vraagt zich af of ze misschien een andere weg moet inslaan nu haar Instagram wordt overspoeld met negatieve berichtjes.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey moet een moeilijke beslissing nemen die haar toekomst kan veranderen nadat ze op nationale televisie voor het blok wordt gezet.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey probeert haar traumatiserende relatiebreuk achter zich te laten door te feesten. Als de elektriciteit op de campus uitvalt, moet ze thuisblijven en haar gevoelens onder ogen zien.
«
»
14:15 Grown-ish
Zoey haalt de beurs van haar dromen binnen, maar ze zet haar reputatie en haar baan op het spel als ze te veel blootgeeft op sociale media.
«
»
14:45 Grown-ish
De universiteit wordt afgesloten als een drugsdealer wordt neergeschoten op de campus. Vivek wordt de onderwereld ingezogen.
«
»
15:10 Grown-ish
Het lukt Jazz en Sky maar niet om vooruitgang te boeken met het daten op de universiteit. Ondertussen moeten Zoey en Luca hun schouders flink onder een project zetten om het af te krijgen.
«
»
15:35 Grown-ish
Als de universiteit de Hawkins Hall dreigt te sluiten, bedenken Zoey en haar vrienden een plan om hun veilige plek te beschermen.
«
»
16:05 Grown-ish
De groep bereidt zich voor op het gala voor de eerstejaars; ze kampen met de uitdagingen van moderne relaties. Jazz geniet van haar nieuwe relatie en Ana beseft dat ze de braafste van de groep is.
«
»
16:30 Chicago P.D.
Pulpo, de leider van het Colombiaanse drugskartel, wordt vrijgelaten omdat hij moet helpen om een andere gevaarlijke kartelleider op te sporen. Dit stuit op veel protest bij Voight en zijn team.
«
»
17:25 Chicago P.D.
Door wat er met Antonio gebeurd is, beslist Voight om meer duidelijkheid te scheppen over zijn verleden. Jin wordt betrapt terwijl hij in Voights computer aan het neuzen is.
«
»
18:20 Chicago P.D.
Atwater neemt Antonio's plaats in het team over terwijl deze rustig revalideert. Lindsay ziet eindelijk in dat ze diep in de problemen zit en ze neemt Voight in vertrouwen.
«
»
19:10 Chicago P.D.
Voight probeert uit te zoeken wie de moord op Jin op zijn geweten heeft en doet zo een ongelooflijke ontdekking.
«
»
20:05 Chicago P.D.
Het team neemt verscheidene moorden onder de loep die allemaal één ding gemeen hebben: bij alle slachtoffers werd een dollarbiljet op de borst achtergelaten.
«
»
21:00 Law and Order
Tijdens een controle in het park ontdekt de politie het lijk van Debra Landon, de directrice van een eliteschool. Wie wou haar dood? Heeft een leerling wraak willen nemen?
«
»
21:55 The X-Files
Scully wantrouwt Skinner en Follmer en doet buiten de FBI om haar eigen onderzoek naar de ontvoering van William, waarbij ze hulp krijgt van Reyes en The Lone Gunmen.
«
»
22:50 The X-Files
Na een auto-ongeluk worstelt Reyes in een surrealistisch ziekenhuis om niet in een coma weg te zakken voordat ze als orgaandonor dienst zal doen.
«
»
23:45 12 Monkeys
Om de Getuige op te sporen reist de groep af naar een uitzinnige tijd : de jaren 80.
«
»
00:35 CSI: NY
Een roofvogel laat boven Manhattan een menselijk oog uit zijn klauwen vallen. Het CSI-team zet de race in om het slachtoffer terug te vinden.
«
»
01:30 CSI: NY
Een bom in Manhattan blaast niet alleen een herenhuis op, maar zorgt er ook voor dat er geen bewijsstukken overblijven.
«
»
02:20 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
02:40 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
03:05 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
03:25 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
03:50 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
04:10 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
04:30 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
04:50 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
05:10 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
05:35 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:40 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers