TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'God verschaft recht'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Met handbal: België - Kroatië, kwalificatiewedstrijd voor het EK 2024 (mannen). - Baanwielrennen: liveverslag van het WK in St Quentin-en-Yvelines. - Hockey: Racing - Gantoise (mannen).
«
»
17:00 Clips
Muziekclips.
«
»
17:15 Classique Gilbert
Philippe blijft op zoek gaan naar overwinningen in Milaan-Sanremo en Parijs-Roubaix. De nieuwe liefde in zijn leven stuwt hem vooruit. Tegen de verwachtingen in wint hij in de Hel van het Noorden.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal - Sportweekend
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Hotel Romantiek
Enkele koppels moeten voor het eerst de brokken lijmen. En terwijl drie vrouwen de mannen imponeren met hun fijne motoriek, laait de passie hoog op in enkele douchecabines.
«
»
20:55 Chantal
Loveringem is in de ban van een mysterieuze quiz. Wat is er aan de hand? Wie schildert er 's nachts quizvragen op verschillende gebouwen van Loveringem? En waarom? Chantal gaat op onderzoek uit.
«
»
21:45 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:15 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:29 Keno
Spelshow.
«
»
22:30 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:35 Kampioenenjaar
Bij de start van het seizoen 2010-2011 is eerste doelman Laszlo Köteles niet speelgerechtigd en moet coach Frank Vercauteren kiezen tussen reservedoelmannen Koen Casteels en Thibaut Courtois.
«
»
23:15 Sporza: veldrijden
Samenvatting van de veldrit in Fayetteville (VS), wedstrijd voor de Wereldbeker. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers.
«
»
23:45 Thuis
Nora heeft Judith groot nieuws te melden. Tim vindt een nieuwe uitlaatklep. De vrolijkheid van Nancy wordt in de kiem gesmoord. Christine komt verslagen thuis en wordt opgevangen door Adil.
«
»
00:10 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:10 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers