TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
08:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De Markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Het grote onbekende
Luc leert in Bulgarije hoe studenten een maaltijd verzorgen op Erasmus. Bij Tuur in Noorwegen helpt hij de studenten dan weer om in een volle sneeuwstorm tenten op te zetten voor de nacht.
«
»
14:10 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 McDonald & Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van één van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett.
«
»
15:45 Uncle Martin
Martin is dé attractie in zijn Amerikaanse familie. Zijn achternicht Diana heeft al haar familieleden uitgenodigd om die vreemde Belgische bloedverwant van nabij en in het echt te bekijken.
«
»
16:30 Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie tovert met alledaagse ingrediënten een buitengewoon eenvoudige en overheerlijke pasta met kaas en bloemkool op tafel. Van kip Kiev maakt hij dan weer een gezondere maaltijd.
«
»
16:55 Witse
Een eenzame zonderling wordt geregeld gepest door de jeugd uit de buurt. Wanneer een jongetje dood teruggevonden wordt in het bosje vlakbij zijn huisje, gaan de poppen aan het dansen.
«
»
17:55 Kijk uit
Rijden in weer en wind kan veel problemen opleveren op de weg, van aquaplaning tot slecht zicht. Met onze tips kunnen zowel autobestuurders als fietsers beter anticiperen op eventuele problemen.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 3Hz
De vrienden maken kennis met Ella en proberen het dagboek van Felix' mama te ontcijferen. Ondertussen probeert Thomas de band met zijn zoon te versterken.
«
»
18:35 Vlaanderen Vakantieland
Maureen Vanherberghen en Astrid Stockman verkennen de Druivenstreek. Na een stevig ontbijt in B&B Huize Dumberg maken ze een wandeling langs de mooiste serristenwoningen van Hoeilaart.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
BTW heeft een diner met als speciale gast Eddy Wally georganiseerd. Om dat te financieren slaat hij de huur van Pol en Doortje op, tot ontzetting van de Kampioenen.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
20:20 Homo universalis
Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?
«
»
21:10 Is er een dokter in de zaal?
Panelleden: Bart Cannaerts, William Boeva, Liesa Naert en Steven Mahieu.
«
»
21:55 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:11 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
22:12 Keno
Spelshow.
«
»
22:13 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
22:15 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:20 Molly's Game
Molly Bloom verhuist naar Los Angeles om er als cocktailserveerster te werken. Al snel groeit ze uit tot organisator van underground pokertoernooien voor de elite in Hollywood.
«
»
00:35 Holding
Wanneer hoofdverdachte Bríd plots verdwijnt, werpt dit een schaduw over het onderzoek. PJ Collins en Linus Dunne proberen te achterhalen wat er gebeurd is op de dag van de verdwijning van Tommy Burke.
«
»
01:20 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers