TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
08:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De Markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Het grote onbekende
Lucs eerste stop is in Schotland, waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur.
«
»
14:10 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 Endeavour
Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, waarbij een jongen uit een probleemgezin verdwenen is. Ondertussen vindt men het lichaam van een beruchte journalist op een spoorweg.
«
»
15:45 Over eten
Kobe en Danira zoeken uit wat we uit de Noordzee vangen, hoe gezond vis uit een vervuilde zee is, en hoe we in de toekomst meer vis uit eigen zee kunnen halen.
«
»
16:30 Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie combineert kip en worst en vindt zo de gebraden kip opnieuw uit in een echt eenpansmirakel. Verder geeft hij de klassieke spaghetti bolognese een Britse twist.
«
»
16:55 Sporza: volleybal
Verslag van Brazilië - België, de derde wedstrijd van de Yellow Tigers in de tweede groepsfase op het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Marc Willems en Dominique Baeyens.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Kijk uit
De vorige flitsmarathon toonde aan dat er weer meer bestuurders betrapt worden op overdreven snelheid, en dus blijven ook snelheidscontroles noodzakelijk.
«
»
18:15 3Hz
Felix komt erachter dat zijn mama iets met het mysterie te maken heeft en gaat op onderzoek in haar ouderlijk huis.
«
»
18:40 Vlaanderen Vakantieland
Laura Govaerts en actrice Charlotte Timmers gaan op stap in Gent. Ze doen een 'True or False Tour' door de stad en moeten raden welke verhalen van de gids waar zijn en welke niet.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
De Kampioenen weigeren in te gaan op de vraag van Boma om een wedstrijd opzettelijk te verliezen. Ze zetten Boma af als sponsor, waarop BTW zich opwerpt als de nieuwe financier van de ploeg.
«
»
20:15 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
20:20 Homo universalis
Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?
«
»
21:10 Is er een dokter in de zaal?
Panelleden: James Cooke, Margriet Hermans, Jeroom en Thomas Smith.
«
»
22:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:16 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
22:17 Keno
Spelshow.
«
»
22:18 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
22:20 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:25 Chocolat
Vianne en haar dochter Anouck leiden een zwervend bestaan. Wanneer ze op een dag naar een landelijk en conservatief Frans dorpje verhuizen, worden ze daar allesbehalve hartelijk onthaald.
«
»
00:20 Holding
Wanneer in een slaperig Iers dorpje menselijke resten gevonden worden krijgt sergeant PJ Collins eindelijk de kans om een echte zaak op te lossen.
«
»
01:05 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers