TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
07:55 Sporza: basketbal
Liveverslag van de finale op het WK basketbal voor vrouwen in Sydney (Australië). Commentaar: Kris Meertens. Met ook een samenvatting van de wedstrijd voor de 3de plaats.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De Markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Dieren in nesten
Chris, Steve en Lyle zetten hun trektocht door het Tswalu-reservaat verder. Vandaag staan ze voor een verpletterend gevaarte: de Camel Thorn Three, een typisch Kalahari-product.
«
»
14:00 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting van het Vlaams Parlement.
«
»
15:30 Clips
Muziekclips.
«
»
15:40 De klim van je leven
De apotheose nadert. De groep trekt voor een klimstage naar de Ardennen. Hoe verteren de renners het klimmen en zijn ze stilaan klaar om de loodzware cols in de Dolomieten te bedwingen?
«
»
16:30 Gino's Italian Express
De laatste trip van Gino brengt hem bij het pittoreske Iseomeer, een verborgen parel. Hij vist er op sardienen en maakt een visgerecht klaar voor de reizigers van een heel bijzondere toeristentrein.
«
»
16:55 Witse
Monica D'Arteveld en Liesbeth Tommelein beëindigen hun oecumenisch halfuurtje bij 'Radio Halle Regionaal' en maken een afspraak om dezelfde avond om zeven uur het programma af te werken.
«
»
17:55 Kijk uit
Alhoewel ze in de spreektaal door elkaar gebruikt worden en veel mensen het verschil niet kennen, hebben rondpunt en rotonde wel degelijk een specifieke betekenis en hebben ze verschillende regels.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:15 3Hz
Na de dood van zijn mama ontdekt Felix dat zijn walkman iets bijzonders kan. Samen met Sammy en Noor vangt hij een verontrustend gesprek op over een moord in 1989.
«
»
18:40 Vlaanderen Vakantieland
Jelle Mels en chocolatier Dominique Persoone verkennen het Hageland. Ze proeven onder meer Hagelandse wijn op wijndomein Steenkuyl van Patrick Nijs in Houwaart.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
Nu Doortje zonder werk zit, profiteert iedereen van haar. Doortje moet dringend wat assertiever worden en krijgt daarvoor de hulp van therapeute mevrouw Pinckers.
«
»
20:15 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
20:25 Homo universalis
Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?
«
»
21:15 Is er een dokter in de zaal?
Panelleden: Sven De Ridder, Frances Lefebure, Lukas Lelie en Erik Van Looy.
«
»
22:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:16 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
22:17 Keno
Spelshow.
«
»
22:18 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
22:20 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:25 The adjustment bureau
De ambitieuze politicus David Norris valt als een blok voor de mooie balletdanseres Elise Sellas. Kort nadien ontdekt hij dat een mysterieuze overheidsinstantie hun relatie probeert tegen te houden.
«
»
00:09 Section de recherches
Het politiekorps wordt onder vuur genomen voor een blunder uit het verleden. De moordenaar nadert gevaarlijk dicht op het team. Wie is er uit op wraak? En op wie heeft de dader het precies gemunt?
«
»
01:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
01:15 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
01:20 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting van het Vlaams Parlement.
«
»
02:50 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers