TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
06:00 Sporza: WK Wielrennen
Rechtstreeks verslag van de wegrit bij de vrouwen (elite) op het WK Wielrennen in Wollongong (Australië). Commentaar: Ine Beyen. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
11:00 Blokken
Quiz.
«
»
11:30 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:00 De Markt
Economisch magazine.
«
»
12:25 Sporza: basketbal
Liveverslag van Puerto Rico - België, de derde groepswedstrijd van de Belgian Cats op het WK Basketbal voor vrouwen in Sydney (Australië). Commentaar: Kris Meertens.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza: basketbal
Liveverslag van Puerto Rico - België, de derde groepswedstrijd van de Belgian Cats op het WK Basketbal voor vrouwen in Sydney (Australië). Commentaar: Kris Meertens.
«
»
14:15 Sporza: volleybal
Liveverslag van België - Puerto Rico, de eerste groepswedstrijd van de Yellow Tigers op het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Sammy Neyrinck.
«
»
16:00 Sporza: WK Wielrennen
Samenvatting van de wegrit bij de vrouwen (junioren en elite) op het WK Wielrennen in Wollongong (Australië). Commentaar: Ruben Van Gucht en Ine Beyen.
«
»
17:00 Witse
Patrick Gijsbrechts is animator in een rusthuis. Hij is zeer geliefd bij de oude vrouwtjes want niets is hem te veel: een kleine attentie hier, een boodschapje daar, alle kleine wensen worden vervuld.
«
»
17:55 Kijk uit
Juni bleek tot nu toe de zwaarste filemaand te zijn van dit kalenderjaar. Wat zijn de praktische tips om ons vlotter en veiliger door het verkeer te begeven?
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 #LikeMe
Er rest de vrienden nog maar weinig tijd om Wolfs en hun school te redden. Tijd om de strijdbijlen te begraven en als een team de problemen op te lossen. Caro en co slagen nipt in hun opzet.
«
»
18:40 Vlaanderen Vakantieland
Maureen Vanherberghen en Astrid Coppens gaan op stap in de Antwerpse Kempen. Ze krijgen een rondleiding op de Kalmthoutse Heide en beklimmen de nieuwe brand- en uitkijktoren.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
Dat het uit is tussen Pascale en Boma lijkt Pascale niet te kunnen deren: ze heeft een nieuwe bewonderaar, en wat meer is - hij is baron.
«
»
20:15 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
20:25 Homo universalis
Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?
«
»
21:15 Is er een dokter in de zaal?
Panelleden: Erhan Demirci, Jeroen Baert, Soe Nsuki en Alex Agnew.
«
»
22:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:16 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
22:17 Keno
Spelshow.
«
»
22:18 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
22:19 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:25 It's Complicated
Jane en Jake zijn al tien jaar gescheiden wanneer ze weer samen in bed belanden. Jake wil graag een nieuwe start maken, maar hij krijgt concurrentie van architect Adam.
«
»
00:25 Section de recherches
Stanislas Meyer wordt dood aangetroffen in zijn garage. Wanneer Sara ter plaatste arriveert, wordt ze lijkbleek. Beiden hadden vroeger een verhouding en sinds hun breuk viel Stanislas haar lastig.
«
»
01:16 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
01:20 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
01:35 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
01:40 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
01:55 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
02:05 Sporza: WK Wielrennen
Rechtstreeks verslag van de wegrit bij de mannen (elite) op het WK Wielrennen in Wollongong (Australië). Commentaar: Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skiën in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers