TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Erediensten
Protestantse eredienst in Eurovisie vanuit Italië. Commentaar: Nathan Vandamme.
«
»
11:00 Erediensten
De eucharistieviering in eurovisie op Pinksteren komt vanuit de kathedraal Notre-Dame in Créteil, Frankrijk. Voorganger is Mgr. Dominique Blanchet, bisschop van Créteil. Commentaar: Guido Honnay.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:15 De inzichten
In het Brusselse Hortamuseum ontvangt presentator Nic Balthazar een actrice die zo veel talent heeft dat het bijna onbeleefd is: Maaike Neuville.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Met: een reportage over de Nationale Spelen Special Olympics. - Wielrennen: rit 1 van de Dauphiné Libéré. - Wielrennen: liveverslag van de Brussels Cycling Classic. - Voetbal: reportage KDB Cup.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De noodcentrale
In deze aflevering zien we alle Vlaamse centrales die dit seizoen te zien waren: de 112-centrales van Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, én de 101-centrales van Antwerpen en Brussel.
«
»
20:40 Flikken Maastricht
Een meisje verdwijnt. Ze is op de fiets naar een auditie bij een Maastrichts jazzbandje van succesvolle vijftigers gegaan. Daar is ze volgens de mannen weer vertrokken op de fiets.
«
»
21:25 The unseen Queen - 70 jaar Queen Elizabeth
We weten allemaal wie de Queen vandaag is, maar wie was ze voor ze de troon 70 jaar geleden, op 27-jarige leeftijd, besteeg? Hoe zag het leven eruit dat ze achter zich liet?
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 First dates
De date van Dave en Sara verloopt vlekkeloos, tot Sara onthult dat haar vorige huwelijk slechts vijf dagen heeft geduurd.
«
»
23:45 Thuis
Tom plukt de voordelen van zijn lunchafspraak. Frank krijgt de nodige afleiding in huis. Rosa voelt zich een beetje het vijfde wiel aan de wagen. De goede raad van Karin zorgt voor strubbelingen.
«
»
00:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers