TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Herfstbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
«
»
12:35 De markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Villa Politica
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 Endeavour
Endeavour wordt opgeroepen voor een op het eerste gezicht heel eigenaardig ongeluk in Lady Matilda's College. Hij ontdekt een mogelijke link tussen een reeks eigenaardige voorvallen in Oxford.
«
»
15:45 Saar in het bos
Saar neemt afscheid van dochter Mille en trekt naar het bos in de Ardennen. Samen met Mike begint ze eraan: het bos verkennen, een goeie kampplek zoeken, vuur leren maken,...
«
»
16:30 Nigella: cook, eat, repeat
Nigella deelt de geheimen en rituelen van haar keuken. Beginnen doet ze met haar versie van de bhorta, een schotel van gebakken en fijngestampte groenten uit de Indische keuken.
«
»
17:00 Witse
Op een scoutskamp wordt de jonge Tatiana gewurgd aangetroffen. Tatiana was een mooi meisje dat een relatie had met de stoere, agressieve Wout.
«
»
17:55 Kijk uit
De herfst is voor motorrijders niet alleen een mooi jaargetijde, er is ook extra waakzaamheid geboden. We krijgen daarom van een echte professional te horen hoe we de herfst veilig kunnen doorkomen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Blokken
Quiz.
«
»
18:40 Vlaanderen vakantieland
Laura Govaerts en acteur Nico Sturm worden rondgeleid in Train World, het treinmuseum in het station van Schaarbeek dat één van de hotspots is van Europalia Trains & Tracks.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:20 Dierendokters 24/7
Herdershond Wolf gaat onder het mes. De tumor in zijn tong is kwaadaardig en moet eruit. Ook wordt er een merrie binnengebracht die na een abortus niet meer zwanger raakt.
«
»
20:45 F.C. De Kampioenen
Nu Xavier sergeant geworden is, wil Carmen zich gedragen als een dure madam. Ze zal bij DDT een chique auto bestellen. Xavier moet voortaan bij een militaire voetbalploeg spelen.
«
»
21:20 Something's Gotta Give
Wanneer charmeur Harry kennismaakt met de moeder van zijn nieuwste verovering, valt hij als een blok voor haar. Hij ontdekt voor het eerst hoe het is om te moeten vechten voor de liefde van een vrouw.
«
»
23:25 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:41 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:42 Keno
Keno.
«
»
23:43 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:45 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:50 Astrid et Raphaëlle
Inspecteur Raphaëlle Coste wendt zich tot de juridische archiefdienst van de politie voor één van haar onderzoeken. Daar komt ze in contact met een briljante en tegelijk aparte jongedame.
«
»
00:35 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:05 Het journaal (nacht)
Nieuwsuitzending.
«
»
01:20 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
01:25 Villa Politica
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers