TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 De week van Bruzz
Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Les Petits Meurtres d'Agatha Christie
Alice krijgt een huwelijksaanzoek van de oude, maar zeer rijke Émile Deboucke, eigenaar van de gelijknamige spinnerijen.
«
»
15:00 Sporza: WK Rally Ieper
Rechtstreeks verslag van de klassementsproef van de Rally van Ieper (FIA WRC).
«
»
16:05 Vlaanderen herleeft
De Vlaamse muziekindustrie veert na de coronacrisis voorzichtig op. Eric Goens volgt onder meer Niels Destadsbader, Bazart, De Romeo's, Luka Cruysberghs en de technici achter de schermen.
«
»
16:55 Witse
De vriendin van Albain, Jeanine, maakt zich zorgen om hem en dreigt ermee Witse te waarschuwen. Witse, die in Brussel moet zijn voor zijn echtscheiding, gaat bij Jeanine op bezoek.
«
»
17:55 Kijk uit
Voortbewegingstoestellen zijn vervoermiddelen zoals steps, monowheels, rolstoelen en scootmobielen. De gebruikers moeten zich aan bepaalde regels houden.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Orangutan Jungle School
Maak kennis met Valentino, een eersteklas clown die maar al te graag zijn charme inzet om aan zijn training te ontsnappen.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
Carmen wordt door een uitgever, Aimé Dedecker, gevraagd of ze een tijdschrift over zichzelf wil maken, de 'Carmen'. En dat moet men geen twee keer aan Carmen vragen.
«
»
20:25 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:30 Het varken van Madonna
De dagelijkse routine van de inwoners van het dorpje Madonna wordt grondig verstoord door een hardnekkig conflict. Tot handelsvertegenwoordiger Tony Roozen in het dorp belandt.
«
»
22:20 First Dates (GB)
Voetballer Reece maakt zich zorgen over zijn lengte. Hoewel zijn date met de 29-jarige Ria eerst vlot lijkt te lopen, is er toch werk aan de winkel om aan haar hoge standaarden te blijven voldoen.
«
»
23:10 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:26 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:27 Keno
Keno.
«
»
23:28 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:30 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:35 Balthazar
Consternatie op het bureau wanneer een zekere Maxime arriveert: de man draagt de bloedende scalp van een vrouw op zijn hoofd. Maxime ontsnapte eerder die dag uit een psychiatrische instelling.
«
»
00:20 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers