TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:00 Okiru
Sportpraatprogramma.
«
»
07:45 Studio Tokio
Sportmagazine.
«
»
08:00 Sporza: Tokyo 2020
Met onder meer basketbal (wedstrijd voor het brons bij de vrouwen), baanwielrennen (finale van de 50km koppelkoers bij de mannen), ruitersport (finale van de team jumping).
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op de Olympische Spelen in Tokio. Presentatie: Catherine Van Eylen
«
»
13:40 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:45 Sporza: Tokyo 2020
Met onder meer atletiek (finale van het hoogspringen bij de vrouwen, finale van de 10.000m bij de vrouwen, finale van de 1.500m bij de mannen, finale van de 4x400m bij de vrouwen en de mannen).
«
»
17:55 Kijk uit
Of je nu de kusttram neemt tussen De Panne en Knokke of je komt de tram tegen in een van onze grootsteden, kijk dan goed uit je doppen. Want hij kan niet zomaar stoppen!
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 De wildernis hersteld
In Mozambique is 's werelds grootste herintroductie van wilde dieren van start gegaan. Honderden dieren uit Zimbabwe en Zuid-Afrika zijn met vrachtwagens hierheen gebracht.
«
»
19:00 Het journaal
Met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op de Olympische Spelen in Tokio. Presentatie: Ruben Van Gucht
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:05 F.C. De Kampioenen
Carmen vindt dat de BV's nog maar weinig interessants te vertellen hebben 'in de boekskes' en besluit om zelf een gooi te doen naar het BV-schap, tot groot ongenoegen van Xavier.
«
»
20:45 Reizen Waes: Japan
Tom maakt een uitgebreide stop in het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale van Fukushima. Hij zoekt er uit hoe veilig het er nu is en waar het naartoe moet met deze geplaagde streek.
«
»
21:30 Van hier tot in Tokio
Sidekicks: Élodie Ouédraogo, Thomas Huyghe, Dorianne Aussems en Sven de Leijer.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:51 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
22:52 Keno
Keno.
«
»
22:53 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Balthazar
Hélène is in de wolken nu haar mentor en goede vriendin Cat, van de politie van Valence, op bezoek gaat komen. Maar niet veel later wordt Cat vermoord teruggevonden.
«
»
23:50 Sporza: Tokyo 2020
Met onder meer de marathon bij de mannen (met Bashir Abdi, Dieter Kersten en Koen Naert), baanwielrennen (met Lotte Kopecky), en de finale van het basketbal bij de vrouwen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers