TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
De Shetlandeilanden zijn één van de meest geïsoleerde en verlaten regio's van Europa. Het gebied werd meer dan 5.000 jaar geleden al ontbost en bewoond, getuige de vele dolmen en menhirs.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 Dieren in nesten
In India maakt Chris langs de Brahmaputra rivier een afdruk van een tijgerpoot. Frederik klopt zijn nachtshift bij een dassenburcht. In het Natuurhulpcentrum ontfermt Sil zich over een jonge ree.
«
»
14:50 Inspector Morse
Net nu er eindelijk wat romantiek in de lucht hangt voor inspecteur Morse, moet hij een bijzonder raadselachtige moord in een parkeergebouw oplossen.
«
»
16:35 Buurman, Wat Doet U Nu?
Motorcrosslegende Stefan Everts kroop in 2018 door het oog van de naald. De tienvoudige wereldkampioen liep malaria op in Congo en belandde in coma. Als bij wonder kwam hij erdoor.
«
»
17:15 Dwars door de Middellandse Zee
Op zijn tocht door de Middellandse Zee is Arnout aangekomen aan de westkust van Griekenland. Op Kefalonia herinneren de eilandbewoners zich de aardbeving van 1953 nog alsof het gisteren was.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
De familie moet belangrijke knopen doorhakken. Hoe gaat de toekomst van de kinderen eruitzien in Frankrijk? Niet iedereen staat te springen om in Frankrijk naar school te gaan.
«
»
20:40 Flikken Maastricht
Een bankbediende wordt geliquideerd wanneer hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren.
«
»
21:25 Great American Railroad Journeys
Michael Portillo bezoekt Massachusetts General Hospital in Boston, waar hij leert hoe een operatie in 1846 plots draaglijk werd dankzij de uitvinding van een wondermiddel.
«
»
22:25 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:39 Keno
Keno.
«
»
22:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 Sporza: Giro
Uitgebreid verslag van rit 9: Castel di Sangro - Campo Felice (158 km). Met reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:05 First dates
Louis is een talenknobbel, maar van de taal van de liefde heeft hij geen kaas gegeten. Schuchter begint hij aan zijn date met de 26-jarige Adela, die op zoek is naar een echte Engelse gentleman.
«
»
23:50 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:50 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers