TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Lentebeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
«
»
12:35 De markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Dieren in nesten
Frederik doet uniek onderzoek tijdens zijn Nachtshift. Hij plakt een zendertje op een egel om het nachtelijke parcours van het beestje in kaart te brengen.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:10 Midsomer murders
Bij het privé-vliegveld van Finchmere wordt het levenloze lichaam van instructeur-piloot Bernard King aangetroffen.
«
»
15:40 De Kemping
Na het onverwachte zomerse onweer trakteren onze jongeren hun kampeergasten op een echt reggaeoptreden, met als special guest hun eigenste rasta Mansour.
«
»
16:25 De Aarde vanuit de hemel
Vanuit de lucht maakt Yann Arthus-Bertrand een filmverslag van Bangladesh, een land met 160 miljoen inwoners die zich moeten aanpassen aan de grillen van het water.
«
»
16:55 Recht op recht
De in België wonende Nederlandse topindustrieel Albert Rietdekker wordt ontvoerd. Zijn vrouw en kinderen willen geen risico's nemen en besluiten het losgeld te betalen.
«
»
17:55 Kijk uit
Veel hondenbaasjes nemen hun trouwe viervoeter mee in de wagen en dan is het zeer belangrijk om het dier veilig te kunnen vervoeren. Ga je op pad, dan geven wij je mee hoe je dat het beste doet!
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Serengeti
De honger slaat toe in de Serengeti naarmate het warmer wordt en voedsel schaarser wordt. De wanhopige families wachten op de grote trek.
«
»
18:40 Vlaanderen vakantieland
Laura en Stan Van Samang gaan duiken in de oude mazouttank van Transfo Zwevegem, de vroegere elektriciteitsfabriek van de firma Bekaert die nu een hotspot is voor avontuurlijke sporters.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:15 Heathrow
Bij cargo hangt er een verdacht geurtje. De grenspolitie zoekt uit wat het is. Klantendienstmanager Harry haast zich naar een gate waarvan de deur is ingeslagen.
«
»
20:40 F.C. De Kampioenen
Marc houdt een wedstrijd op Radio Hallo waarbij men geld kan winnen door een geluid te raden. De prijs is gestegen tot ongeveer 5.000 euro en Carmen, Pol en Fernand willen de oplossing te weten komen.
«
»
21:20 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Tot ieders verbazing en door een samenloop van omstandigheden mag zanger Lars Erickssong samen met zijn jeugdvriendin Sigrit Ericksdóttir IJsland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.
«
»
23:15 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:31 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:32 Keno
Keno.
«
»
23:33 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:35 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:40 Sporza: Giro
Rit 8: Foggia - Guardia Sanframondi (170 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
00:00 Balthazar
In een Parijse buitenwijk worden tijdens werkzaamheden menselijke beenderen aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het om resten van een 18de-eeuws armengraf te gaan.
«
»
00:55 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers