TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Wielrennen. Liveverslag van de GP Monseré. - Wielrennen. Liveverslag van de eerste rit in Parijs-Nice. - Atletiek. Liveverslag van het EK indoor in Torun (Polen).
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Twee tot de zesde macht
BV's: Pedro Elias en Wesley Sonck. Duo 1: Koen Van Roey en Joeri Jolling. Duo 2: Chantal Beelaert en Rosita Van Mieghem.
«
»
20:55 Beau Séjour
Eén en ander wordt duidelijk over de toestand van Maurice. Britt raakt meer en meer de pedalen kwijt. De familie bekommert zich om haar. Het overlijden van Erik liet een verscheurde familie achter.
«
»
21:50 Griff's Great Australian Rail Trip
Aan boord van de Spirit of the Outback reist Griff naar het westen van Queensland, waar hij wil proeven van het goede leven: van de glitter en glamour van de Gold Coast tot de droom van de Outback.
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 First dates
Bezwijkt kapster Lauren voor de zelfgebruinde charmes van fuifbeest Danny, of schrikt zijn jenevermoed haar af? En Paolo is terug. Is zijn hooggehakte alter ego spek voor de bek van Mario?
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers