TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:15 Winterbeelden
«
»
12:15 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
14:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:05 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
18:10 Extreme lands
De inwoners van IJsland staan dagelijks voor uitdagingen als gevolg van de 130 actieve vulkanen in het land. Heidi trekt naar het eiland Westman waar een krater onlangs lava heeft gespuwd.
«
»
18:55 Trump takes on the world
Al van voor zijn verkiezing is het duidelijk dat Donald Trump keet zal schoppen en zodra hij president is, begint hij er meteen aan. Trump doet er alles aan om zijn America First-agenda waar te maken.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 La belle époque
Het leven van zestiger Victor wordt volledig op z'n kop gezet wanneer hij kennismaakt met Antoine, een briljant ondernemer. Hij biedt hem de kans om terug te keren naar het verleden.
«
»
23:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers