TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:15 Winterbeelden
«
»
12:15 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
17:05 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
17:45 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
18:00 The secret life of mangroves
De mangroves in Vietnam kennen een bewogen geschiedenis en worden vandaag nog steeds bedreigd. Zo zijn ze tijdens de oorlog vernield door het ontbladeringsmiddel 'Agent Orange'.
«
»
18:51 Land of the Far North
In de wonderlijke polaire wereld van Scandinavië gaat de zon er in de zomer amper onder. Ondanks een overvloed aan voedsel komen planten en dieren voor heel wat uitdagingen te staan.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Coordonné is een jong duo dat bestaat uit mezzosopraan Anna Nuyten en luitist Thomas Langlois. Het duo valt op door z'n bijzondere repertoire. De rode draad is de renaissancemuziek van John Dowland.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 A perfect Planet
De ongelijke verspreiding van zoetwater op aarde heeft ervoor gezorgd dat er een enorme verscheidenheid is aan diersoorten en habitats, van de droogste woestijn tot het vruchtbaarste regenwoud.
«
»
22:20 25 jaar Canvas: Het Peulengaleis
Patrick en Johan laten een speurhond komen, dhr. Vervoort schildert Het Shitgevoel en Evy praat met een balletdanserers. En verder: hoe smaakt een hangar en wie krijgt de Fuck You van de week?
«
»
22:50 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:00 Heimaland
Ondanks tekenen van een verhoogde activiteit trekt de IJslandse vulkaan Katla vandaag toeristen uit de hele wereld aan. De dorpelingen kijken met gemengde gevoelens naar deze bron van inkomsten.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers