TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 The Amazing Spider-Man
Tijdens een bezoek aan een laboratorium wordt Peter Parker gebeten door een radioactieve spin. Die geeft hem bijzondere krachten, die Peter aanwendt om de misdaad te bestrijden.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Mawaan Rizwan, Dame Kristin Scott Thomas, Stephen Mangan, Bruce Springsteen en Matthew McConaughey. Muzikale gast: Sam Smith.
«
»
15:55 Life in Pieces
Joans neef Mikey komt langs, maar de rest van de familie heeft hem niet zo graag. Tyler gaat met Clementine op bezoek bij zijn overgrootmoeder.
«
»
16:20 Life in Pieces
Wanneer Tyler en Clementine naar een gitaarwinkel gaan, voelt Tyler zich ongemakkelijk bij de aantrekkelijke verkoper. Matts plan om Valentijnsdag te vieren met Colleen loopt niet zoals gepland.
«
»
16:50 M*A*S*H
Een klein leugentje van Hawkeye gaat een eigen leven leiden.
«
»
17:20 M*A*S*H
Trapper John en Hawkeye drinken na de operatie nog een glas met hun patiënt kolonel Brighton. Hij vertelt hen verschillende verhalen waaruit zijn wreedheid blijkt.
«
»
17:55 Top Gear
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris vertrekken achter het stuur van hun tweedehandswagens op expeditie in het hooggebergte van Peru.
«
»
19:00 Police Interceptors
Een gewapende man zorgt voor onrust. Rob en Dan zetten ondertussen de achtervolging in op een voortvluchtige chauffeur. In een parkeergarage leggen Phil en Spencer beslag op een onverzekerd voertuig.
«
»
20:00 WK Darts 2023
Liveverslag van de avondsessie met vier wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
23:55 Sliver
Na haar echtscheiding heeft uitgeefster Carly Norris haar intrek genomen in een kleine luxueuze flat in Manhattan. Ze verneemt dat er de laatste tijd enkele dodelijke ongevallen gebeurden.
«
»
01:55 Foute vrienden
De Foute Vrienden gaan opnieuw op bezoek bij onze noorderburen. Als kaasboer moeten ze hun klanten om de beurt voor de gek houden.
«
»
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers