TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
In West Babylon snelt Gordon Ramsay twee ex-diensters te hulp. Het duo kocht het restaurant Classic American om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken, maar zit nu zwaar in de schulden.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:30 WK Darts 2023
Verslag van de middagsessie met twee wedstrijden in de eerste ronde en twee wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
17:30 Benidorm Bastards
Johan gooit hoge ogen met zijn elektrische rolstoel: zijn gele, gepimpte versie valt duidelijk op. En ook Gaston valt op bij de jeugd, hij heeft zijn elektrische rolstoel kunstjes geleerd.
«
»
17:50 US Kitchen Nightmares
Restaurant Grasshopper Also bevindt zich in het dorpje Carlstadt. Gordon Ramsay treft er bij zijn bezoek de meest onzekere uitbater uit zijn carrière aan. Mitch zit helemaal aan de grond.
«
»
18:45 Home and Away
Matthew is getuige van een stevige discussie tussen Ryder en Chloe en grijpt in, waarna Chloe hem voorstelt als haar vader. Alf keert terug uit de stad en dat doet Marilyn zichtbaar deugd.
«
»
19:15 Mijn beste kerst ooit
Een Kirgizische kerst bij de elfjes Anastasya en Elena. Onze ster blijft vandaag stille staan in Zwevezele, bij de ravissante kerstelfjes Anastasya en Elena.
«
»
20:20 Croky Cup
Verslag van Racing Genk - Anderlecht in de achtste finales van de Beker van België, live vanuit de Cegeka Arena in Genk. (Verlengingen en strafschoppen mogelijk).
«
»
23:05 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Om haar reis te financieren verhuurde een vrouw uit Peckham haar eenslaapkamerappartement, maar wanneer de huurder stopte met het betalen van de huur kon ze niet anders dan terug huiswaarts te keren.
«
»
00:05 US Kitchen Nightmares
Restaurant Grasshopper Also bevindt zich in het dorpje Carlstadt. Gordon Ramsay treft er bij zijn bezoek de meest onzekere uitbater uit zijn carrière aan. Mitch zit helemaal aan de grond.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers