TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Erik probeert Robert tegen Ariane op te zetten, maar zijn plan lijkt niet te lukken. Gerry is teleurgesteld wanneer Shirin hem vertelt dat ze verliefd is op Henning. Hij zoekt troost bij Erik.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 Christmas Getaway
Emory Blake, een auteur van reisverhalen, boekt voor de eerste keer een traditionele kerstreis. Door een vergissing van de verhuurder blijkt het vakantiehuisje dubbel geboekt.
«
»
16:40 Single Parents
Angie wil zoveel mogelijk in de buurt van Colin vertoeven en gebruikt Sophie om haar doel te bereiken. Douglas brengt voor het eerst de nacht door bij Poppy.
«
»
17:05 White Collar
Neal komt eindelijk oog in oog te staan met de man die verantwoordelijk is voor de dood van Kate. Tegelijkertijd ontdekken Peter en hijzelf een verloren gewaande Duitse onderzeeboot.
«
»
17:50 Parks and Recreation
De tijd dringt: Leslie en Ben hebben nog twee uur om een jarenlang project af te ronden. Ron komt in de problemen als hij zijn geduld verliest.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly wil Adam assertiever maken en roept daarvoor de hulp in van Barry en Erica. Murray wil een betere vriend zijn wanneer hij ontdekt dat Vic hem niet in vertrouwen durft te nemen.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Bart, Marge en Lisa gaan winkelen voor Kerstmis, sluipt Bart weg en laat een tatoeage met 'Mother' zetten. Als Marge dit ziet, haalt ze Bart weg uit de kliniek voor de tatoeage klaar is.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart verwisselt tijdens een IQ-test op school zijn resultaten met die van de primus van de klas. Bart blijkt ineens een genie te zijn. Homer en Marge zoeken een speciale school voor hem uit.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Raj vindt een nieuwe liefde, maar ontdekt dat zij een groot geheim heeft. Sheldon huurt zijn oude kamer om in te werken en maakt Leonard gek door een modelhuurder te zijn.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonards boek roept vragen op. Amy krijgt een gastrol in de nieuwe Professor Proton Show.
«
»
20:40 The Resident
Carol, de moeder van AJ, gaat zienderogen achteruit. Iedereen steekt een tandje bij om het ziekenhuis draaiende te houden terwijl AJ worstelt met afscheid nemen.
«
»
21:35 The Resident
Dankzij een van hun patinten krijgen Conrad en Kincaid nieuwe inzichten in de handel in vervalste voorschriften. Leela drijft zichzelf tot het uiterste.
«
»
22:35 Sisi
Hoewel hij nog niet volledig hersteld is, keert Franz terug naar zijn troepen, vastberaden om wraak te nemen. Sisi gaat helpen in een veldhospitaal in Laxenberg, waar ze graaf Grnne moet verzorgen.
«
»
23:35 Sisi
Sisi en Franz maken zich zorgen om Sophie, die ziek te bed ligt. Ondertussen probeert Napoleon delen van het keizerrijk voor zich op te eisen, in ruil voor een wapenstilstand.
«
»
00:25 The Drowning
Jodie heeft Daniel kunnen overtuigen dat hij haar zoon is, en wil met hem het land uitvluchten. Daarvoor moet ze echter opnieuw een beroep doen op haar schimmige connecties.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers