TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
Tijdens de voorbereidingen van een plaatselijk festival overlijdt een vrouw.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.
«
»
06:45 George Gently
Enkele dagen voor de algemene verkiezingen van 1964 voeren Gently en Bacchus een onderzoek naar de moord op Patrick Fuller, die opgehangen werd aangetroffen in de molen van Rinton.
«
»
08:15 Around the World in 80 Days
In Jemen neemt Fogg de roekeloze beslissing om dwars door de woestijn te trekken. Hij gaat op zoek naar een gids en besluit dat het vanaf hier te gevaarlijk wordt voor Abigail.
«
»
09:00 Around the World in 80 Days
Fogg, Abigail en Passepartout zijn ondertussen aangekomen in een Indiaas dorp, waar een huwelijk het normale leven heeft lamgelegd en ze bijgevolg een dag moeten wachten op een gids.
«
»
09:50 New Tricks
Jack confronteert zijn tegenstander in de rechtbank. Ricky Hanson staat terecht voor poging tot moord. Gerry moet de gevolgen dragen wanneer hij tegen zijn 'dochter' Emily liegt.
«
»
10:40 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
11:30 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
12:10 Death in Paradise
Het is carnaval op Saint-Marie. Richard komt in aanraking met de duistere zijde van de showbusiness wanneer een comebackconcert eindigt met een moord.
«
»
13:20 Death in Paradise
Dwayne leert tijdens een avondje uit een zekere Nadia Selim kennen, maar aan zijn amoureuze avontuurtje komt abrupt een einde wanneer zij de volgende ochtend dood wordt teruggevonden.
«
»
14:25 Midsomer murders
Deel 1/2. Na de ontdekking van beenderen van een heilige in een archeologische opgraving in het dorp Cicely in Midsomer, wordt de leidinggevende van de opgraving vermoord.
«
»
15:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een onderzoek merken DCI Barnaby en DS Nelson al snel dat het niet alleen skeletten zijn die al lange tijd in de heilige grond begraven liggen.
«
»
16:20 Signora Volpe
Wanneer Sylvia bij een archeologische opgraving helpt, stuit ze op een skelet in een ondiep graf. De lokale inwoners denken te weten wie in het graf ligt en wie de moordenaar is.
«
»
18:00 Death in Paradise
Rechercheur Jack Mooney werkt op het zonovergoten Caribische eiland Sint-Maarten. Hij en zijn team krijgen een vette kluif aan een moordzaak in miljonairskringen.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Tijdens een wildwestshow op de plaatselijke beurs wordt de heks in de 'Dunk the Witch'-stand vermoord.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een wildwestshow op de plaatselijke beurs wordt de heks in de 'Dunk the Witch'-stand vermoord.
«
»
21:00 DCI Banks
DCI Banks en DS Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam van Leslie Whittaker gevonden.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne gaat werken bij een circus om zo meer te weten te komen over de dood van een van de artiesten. Het onderzoek doet haar denken aan de verdwijning van haar zus.
«
»
23:00 Ordeal by Innocence
Arthur is vastberaden Jacks naam te zuiveren, maar hij kan daarbij op weinig steun rekenen van de Argyll familie.Wanneer hij nog dieper gaat graven, heeft dat zware gevolgen voor de familie.
«
»
00:05 The Split
Christie keert terug naar Londen omdat hij Ruths hulp nodig zou hebben bij een zaak. Zijn komst verrast Hannah. Rose keert voor het eerst terug naar haar huis sinds de dood van James.
«
»
01:10 Agatha Raisin
Samen met haar oude vriend Sir Charles duikt Agatha in het verleden van Melissa. Ze stuiten op twee ex-echtgenoten, een boze zus en dubieuze relaties met motorrijders.
«
»
02:00 Dracula
Het Russische schip de Demeter is een heel gewoon schip, maar tijdens een reis naar Londen lijkt er iets vreemds aan de hand te zijn. Onder de opvarenden bevindt zich ook ene graaf Dracula.
«
»
03:35 Broadchurch
Een nieuwe getuigenis brengt de hele zaak in een stroomversnelling. Kate ontdekt een onverwachte link tussen het dossier en een verdachte. Beth gaat ten rade bij haar baas.
«
»
04:20 Broadchurch
Mark Latimer ontdekt Joe Miller. Met het mes in de hand eist hij van de moordenaar van zijn zoon een verklaring van wat er op dat verschrikkelijke moment gebeurd is.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
Rosemary en Thyme helpen bij de reorganisatie van het zadenmuseum dat eigendom is van de nakomelingen van de beroemde botanicus Edwin Pargeter. Maar dan wordt er een man dood aangetroffen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers