TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Sporza: veldrijden
Liveverslag van de Urban Cross Kortrijk, manche van de X²O Trofee.
«
»
16:25 Seven worlds, one planet: minisodes
Alfred is een mannetjesorang-oetan op zoek naar de liefde. De 17-jarige Walimah zou de perfecte match kunnen zijn, maar zal Alfred haar aandacht kunnen afleiden van een rivaal?
«
»
16:30 Boerke
Het is eenzaam aan de top.
«
»
16:40 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Frankrijk - Denemarken op speeldag 2 van groep D, live vanuit Stadion 974 in Doha, Qatar. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
19:15 The meadow - paradise lost?
Het weiland is een kleurrijk geheel dat bijna te vergelijken is met een koraalrif of een tropisch regenwoud. Hoe komt het dat zoveel verschillende dieren er een thuis vinden?
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Het Russische leger is weggetrokken uit Cherson, een strategisch belangrijke stad in het zuiden van Oekraïne. Het leven komt langzaam weer op gang en het is rustig in de straten.
«
»
20:40 Black sands
De autopsie bevestigt de moord. Salómon gaat langs bij Helga en Elín, terwijl Aníta de strijd aangaat met Gusti, die heeft besloten langer te blijven. Onopgeloste zaken zorgen voor nieuwe informatie.
«
»
21:30 Black sands
Er wordt nog een lichaam gevonden en ook dat blijkt een link te hebben met de zaken die Frida en Aníta aan het onderzoeken zijn. Frida's bizarre alibi zorgt voor opschudding.
«
»
22:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Weinig kantoortijgers hebben een panorama als dat van CEO Jacques Vandermeiren: hij kijkt uit over één van de grootste havens van Europa. Zijn haven, de haven die hij beheert.
«
»
23:55 The Salesman
Een Iraans koppel verhuist naar een nieuw appartement. Door een incident dat verband houdt met de vorige huurder zal het leven van het jonge paar snel drastisch veranderen.
«
»
01:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers