TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:11 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Cuba: The Revolution and the World
1959. Fidel Castro komt aan de macht in Cuba en het eiland dat slechts op enkele kilometers van de Verenigde Staten ligt wordt strategisch heel belangrijk in de Koude Oorlog.
«
»
18:00 Alleen Elvis blijft bestaan
Het eerste wat opvalt aan strafpleiter Nina Van Eeckhaut is haar gevoel voor rechtvaardigheid. Als dochter van de legendarische strafpleiter Piet Van Eeckhaut heeft ze een naam hoog te houden.
«
»
19:30 Vranckx
Vila Cruzeiro is één van de gevaarlijkste sloppenwijken van Rio de Janeiro. Mensen leven er in armoede, te midden van een drugsoorlog.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Putin - master of the game
Sinds zijn herverkiezing in 2012 zoekt de Russische president Vladimir Poetin steeds meer de confrontatie met het Westen op. Deze docu biedt een inzicht in zijn gepoker en manipulaties.
«
»
21:05 Frozen Planet II
Antarctica is één van de meest onherbergzame bevroren werelden op aarde, maar toch leven hier o.a. albatrossen en pinguïns en hun grote vijand, het zeeluipaard.
«
»
22:00 Conversations with Friends
Bobbi heeft het moeilijk thuis en trekt in bij Frances. Dat verloopt goed en de normaliteit lijkt wat terug te keren in hun levens. Maar wanneer Nick naar huis komt, begint ook de affaire opnieuw.
«
»
22:45 Conversations with Friends
Wanneer Frances Nick vertelt dat ze met iemand anders heeft geslapen, laaien de emoties hoog op. Frances schrijft haar frustraties van zich af in een kortverhaal over Bobbi.
«
»
23:30 Below the surface
De mislukte aanval van het antiterreurteam heeft geleid tot slachtoffers en dat zorgt voor frustratie aan land. Op de ferry wil Rami wraak voor de dood van Hassan.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers