TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:55 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
17:30 Sporza: WK Baanwielrennen
Met de finales van de 500m tijdrit (vrouwen), koppelkoers 30km (vrouwen), individuele achtervolging (vrouwen) en de omnium (mannen). (vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Vila Cruzeiro is één van de gevaarlijkste sloppenwijken van Rio de Janeiro. Mensen leven er in armoede, te midden van een drugsoorlog.
«
»
20:40 Trom
Met de hulp van Sonja's vriendin Jenny bedenkt Hannis een nieuw plan om het politieonderzoek open te breken. Karla boekt een doorbraak die alles kan veranderen.
«
»
21:20 Trom
Na Ragnars laatste - en doortastende - waarschuwing aan Hannis maakt een nieuwe onthulling duidelijk wie de dader is. Ondertussen probeert Karla wanhopig bij te benen.
«
»
22:05 Alleen Elvis blijft bestaan
Het eerste wat opvalt aan strafpleiter Nina Van Eeckhaut is haar gevoel voor rechtvaardigheid. Als dochter van de legendarische strafpleiter Piet Van Eeckhaut heeft ze een naam hoog te houden.
«
»
23:35 Three faces
Een jong meisje stuurt een video naar een beroemde actrice. Ze smeekt om haar hulp om aan haar conservatieve familie te ontsnappen.
«
»
01:11 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers