TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:10 De wereld van de Chinezen
In de Toscaanse stad Prato leven 50.000 Chinezen, de lokale bevolking herkent haar stad niet meer. Rechtse lokale politici verwijten de Chinezen oneerlijke concurrentie en gebrekkige integratie.
«
»
17:55 Sporza: volleybal
Verslag van Brazilië - België, de derde wedstrijd van de Yellow Tigers in de tweede groepsfase van het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Marc Willems en Dominique Baeyens.
«
»
19:00 Universiteit van Vlaanderen
Onze goudgele gefrituurde aardappelreepjes zijn gewild over de hele wereld. Maar hoe bak je nu de allerbeste friet? Voedingswetenschapper Bruno De Meulenaer (UGent) legt het uit.
«
»
19:20 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Rudi trekt naar de woestijn in Jordanië waar hij als enige journalist de set van 'Rebel' mag bezoeken, de nieuwe film van Adil en Bilall over een jongen uit Molenbeek die naar Syrië vertrekt.
«
»
20:55 Trom
Karla heeft de grootste moeite om het politieonderzoek te leiden. Ze stoot op nieuw bewijs dat haar al de rest in twijfel doet trekken. Hannis zet zijn onderzoek naar de dood van zijn dochter voort.
«
»
21:35 Trom
Hannis komt in contact met de buitenlandse activistengroep waar Sonja deel van uitmaakte. Hij ontdekt een geheime operatie die aantoont dat Sonja niet gestorven kan zijn zoals de politie beweert.
«
»
22:20 Robrecht Vanden Thoren - De hoogste berg
Net gedumpt door zijn lief, wordt Robrecht door een koppel dolverliefde vrienden gevraagd om als getuige te speechen op hun huwelijksfeest.
«
»
23:40 Sami Blood
Zweden, de jaren 30. Elle Marja is een 14-jarig meisje van de Sami-gemeenschap, een rendierherdersvolk in Lapland. De Sami worden door de Scandinaviërs als minderwaardig beschouwd.
«
»
01:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers