TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:55 Beavers: Friends or River Monsters?
Na bijna uitgeroeid te zijn door de extensieve jacht komen er nu in heel Europa zo'n 600.000 bevers voor voor. Hoe is die stijgende trend tot stand gekomen?
«
»
17:45 De wereld van de Chinezen
Veel Chinezen vestigen zich in Californië, met uiteenlopende beweegredenen. Voor sommigen is het de American Dream die lonkt, anderen willen hun kinderen een betere educatie bieden.
«
»
18:25 Heizel 1985
Frank Raes trekt naar Liverpool om te praten met Engelse fans en spelers die het drama van dichtbij meemaakten.
«
»
19:20 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Dertig jaar na het begin van de burgeroorlog dreigt in Bosnië en Herzegovina het broze evenwicht verstoord te worden door politieke instabiliteit.
«
»
20:40 Trom
Journalist Hannis Martinsson ontvangt een mysterieus bericht van een lokale milieuactivist genaamd Sonja, en keert terug naar huis op de Faeröer.
«
»
21:25 Trom
Het mysterie rond Sonja wordt steeds groter. Hoofdinspecteur Karla Mohr moet snel handelen om de rust te laten weerkeren bij Hannis, haar bazen en de lokale gemeenschap.
«
»
22:10 Wa make? - Erhan Demirci
Het resultaat is soms confronterend, vaak herkenbaar maar altijd grappig.
«
»
23:05 Neruda
Chili, 1948. Met de steun van de communisten, onder wie dichter en diplomaat Pablo Neruda, is de rechtse Gabriel González Videla verkozen tot president.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers