TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:45 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
12:55 Sporza: basketbal
Liveverslag van Puerto Rico - België, de derde groepswedstrijd van de Belgian Cats op het WK Basketbal voor vrouwen in Sydney (Australië). Vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op Eén.
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:50 Wild Horses
300 przewalskipaarden leven in het steppeland van Oost-Hongarije, ook bekend als de poesta. Deze documentaire vertelt het verhaal van een pasgeboren veulen.
«
»
17:45 De wereld van de Chinezen
Servië en China zijn innig bevriend, mede door hun gedeelde communistische verleden. De Chinezen rollen spoorlijnen uit in Servië en hebben er de noodlijdende zware industrie overgenomen.
«
»
18:30 Heizel 1985
Op 29 mei 1985 breken er kort voor de Europacup I-finale tussen Liverpool en Juventus zware rellen uit in het Brusselse Heizelstadion. 39 - vooral Italiaanse - supporters laten het leven.
«
»
19:20 De ideale wereld
Gast: Gert Verhulst.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Sinds de taliban de macht hebben overgenomen, is het erg gesteld met de vrouwenrechten in Afghanistan. Toch zijn er mensen die zich blijven verzetten tegen die onderdrukking.
«
»
20:40 Line of duty
Het team gaat een race tegen de klok aan om 'H.' te ontmaskeren, de vierde spilfiguur in het netwerk van corrupte politieagenten die achter de moord op Gail Vella zaten.
«
»
21:40 Wim Helsen: Er wordt naar u geluisterd
Voor 'Er wordt naar u geluisterd' legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten.
«
»
23:05 American Pastoral
Seymour en Dawn vormen het perfecte koppel. Maar hun ideale leventje vertoont barsten wanneer hun dochter betrokken raakt bij de maatschappelijke strubbelingen van de jaren 60.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skiën in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers