TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:45 Sporza: Formule 1
Rechtstreeks verslag van de Formule 1 GP van België in Spa-Francorchamps. Commentaar: David Naert.
«
»
17:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
17:30 Vranckx
In Madagaskar zijn sommige wegen er zo slecht aan toe dat alleen tractoren ze kunnen trotseren. En dan nog... Een rit van dertig kilometer kan met een beetje pech een week in beslag nemen.
«
»
18:00 Sporza: WK mountainbike
Crosscountry (mannen en vrouwen).
«
»
18:55 Sporza: basketbal
Liveverslag van de kwalificatiematch van de Belgian Lions voor het WK basketbal 2023.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Where the Wild Men Are
Ben ontmoet Dan Price, een fotograaf die zijn kinderdroom aan het beleven is. Dan gaf zijn job op om helemaal afgelegen te gaan wonen in Oregon in de VS.
«
»
20:55 Koolputters
De sluiting van de mijnen in Limburg verliep niet zonder slag of stoot. De koolputters halen herinneringen op aan de acties en stakingen die ze ondernamen.
«
»
21:40 Rundskop
Veehouder Jacky wordt gevraagd om een deal te sluiten met de hormonenmaffia, maar een onverwachte confrontatie met een pijnlijk jeugdtrauma en de moord op een federaal agent gooien alles overhoop.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

De voormalige CIA-agent Frank Moses leidt een eenzaam en saai leven na zijn pensionering. Het enige dat hem plezier oplevert, is het periodieke telefoongesprek met Sarah, die de contactpersoon is voor zijn overheidspensioen. Sarahs leven is ook niet bepaald spannend, totdat op een dag een team huurmoordenaars opduikt dat Frank wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

'RED', film uit 2010 met oa. Helen Mirren en Bruce Willis, om 22.00 uur op VTM.

Dossiers