TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Hoogtepunten Koningin Elisabethwedstrijd Cello 2022
Klassieke muziek.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Evolve
Tijdens de laatste etappe van zijn mimicry-tocht onderzoekt Patrick of de natuur de sleutel kan zijn om de impact ongedaan te maken die de mens heeft gehad op de aarde.
«
»
21:05 Ancient superstructures
De Chinese Muur reikt van oost tot west en is één van de meest ongelooflijke bouwwerken ter wereld. Het is het resultaat van buitengewoon werk van meerdere generaties Chinezen.
«
»
21:55 Victoria
Niet ver van Los Angeles, in de Mojave-woestijn, ligt de onvoltooide stad California City waar mensen wonen die op zoek zijn naar een nieuw en beter leven. Lashay T. Warren (25) is een van hen.
«
»
23:05 Keith Haring: Art Street Boy
Keith Haring arriveerde in 1978 in New York City en bereikte in een paar jaar tijd de artistieke wereldtop. In New York liet Haring zich inspireren door fenomenen als graffiti en hiphop.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers