TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 The Trojan horse: on the trail of a myth
Het verhaal van het Paard van Troje is één van de bekendste mythes van de wereld. Het is een staaltje van ingenieuze strategie. Maar wat als dit verhaal helemaal niet waar blijkt te zijn?
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Allez l'Union
Het seizoen van Union Saint-Gilloise is sowieso historisch. Na 48 jaar zijn ze terug op het hoogste niveau en gaan ze als leider de Champions' play-offs in.
«
»
22:10 Navalny
In 2020 wordt Aleksej Navalny met novitsjok vergiftigd. De Russische oppositieleider spit samen met zijn medestanders en het journalistiek netwerk Bellingcat de zaak tot de bodem uit.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers