TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:45 Costa Rica: The Rise of Nature
Van het ooit uitgestrekte droogwoud blijven nu slechts enkele geïsoleerde restanten over. Maar in Costa Rica heeft het een tweede leven gekregen en is het zelfs uitgebreid.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 20: Belluno - Marmolada (168 km). Commentaar: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Rudi Vranckx trekt samen met de Vlaams-Oekraïense Anastacia Galouchka door Oekraïne, van de gruwel in Boetsja naar het front bij Kharkiv in het oosten.
«
»
20:40 White House Farm
Na een belangrijke ontdekking in White House Farm worden Stan en Mick zekerder van hun theorie. Tot er weer iets nieuws aan het licht komt en Stan steeds minder steun vindt bij de familie.
«
»
21:25 White House Farm
De familie maakt zich klaar om afscheid te nemen. Julie ziet met lede ogen aan hoe Jeremy en Brett dichter naar elkaar toe groeien. Ze begint steeds meer te beseffen dat er twee Jeremy's zijn.
«
»
22:15 Borg McEnroe
In 1980 neemt de excentrieke John McEnroe het in de finale van Wimbledon op tegen de überkalme Zweed Björn Borg, een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers