TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
15:00 Halve finale Koningin Elisabethwedstrijd Cello 2022
De 24 halvefinalisten vertolken elk een recital met pianobegeleiding en een concerto van Haydn met het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie o.l.v. Vahan Mardirossian.
«
»
18:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 Borneo - Earth's ancient Isle
Dankzij de gevarieerde natuur vind je op Borneo de meest eigenaardige en mysterieuze dieren op onze planeet. Dit is het rijk van reuzenapen, dwergolifanten en amfibische vissen.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 14: Santena - Torino (147 km). Commentaar: Chris Picavet.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Mexicaanse kartels zetten tegenwoordig in op avocadohandel. Om nieuwe plantages aan te leggen worden bossen massaal gekapt, en zo wordt de habitat van de monarchvlinder kleiner.
«
»
20:40 White House Farm
Woensdagochtend, 7 augustus 1985. De politie in Chelmsford, Essex krijgt een verontrustend telefoontje van de lokale landbouwer Jeremy Bamber.
«
»
21:30 White House Farm
Een nieuwe verklaring van de familie verduidelijkt veel voor speurders Stan en Mick, maar zorgt tegelijkertijd voor nog meer vragen.
«
»
22:20 The Other Side of Hope
Een pokerspelende restaurateur raakt bevriend met een groep vluchtelingen die pas zijn aangekomen in Finland.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers