TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Belpop
Eind jaren 70 staat onder impuls van de punk en zijn typische DIY-attitude een hele nieuwe lichting Belgische muzikanten op. Vrije (illegale) radio's ondersteunen die lokale muziekscene.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Drillrap heeft voet aan wal gezet in ons land. Rapgroepjes bedreigen elkaar in videoclips en soms gaan ze over tot echt geweld. De trend maakte in Nederland al verschillende dodelijke slachtoffers.
«
»
20:40 Blinded: Those Who Kill
Zonder te weten wie hij echt is, heeft Louise de nacht doorgebracht met Peter. Karina probeert op eigen houtje nieuw bewijs te vinden en ze komt weer uit bij eerdere sporen.
«
»
21:25 Blinded: Those Who Kill
De politie brengt Johannes naar het politiebureau. Louise vreest dat de waarheid over haar en Peter aan het licht zal komen. Intussen spreekt Peter af met zijn ex-vrouw Masja.
«
»
22:10 Hell or High Water
Een gescheiden vader en zijn broer plannen een reeks bankovervallen om hun familieranch te redden in West-Texas. Probleem: ze worden op de hielen gezeten door een vastberaden ranger.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers