TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Life and death in paradise
In de laatste 1.500 jaar zijn de grote roofdieren verdwenen uit Trinidad. Ocelotten en tayra's staan nu bovenaan de voedselketen en de andere bewoners hebben zich aangepast.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Een reporter gaat aan boord van een reddingsschip op de Middellandse Zee. Gammele bootjes, overladen met vluchtelingen, komen in de problemen tussen Malta en Lampedusa.
«
»
20:40 Furia
Ragna's loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer de terreurcel beslist een aanslag te plegen in Oslo. Asgeir ontdekt dat niet alleen hij gevaar loopt, maar ook zijn dochter.
«
»
21:30 Furia
Ole en Brehme schakelen een versnelling hoger in hun angstaanjagende plannen en steken de grens over naar Duitsland. Asgeir werkt samen met de antiterreurcel om Ragna te redden.
«
»
22:15 Alleen Elvis blijft bestaan
Tom Lenaerts draait al lang mee in de televisiewereld, toch noemt hij zichzelf een laatbloeier omdat hij pas op zijn 24e besliste om er volledig voor te gaan.
«
»
23:45 Orphans of the City
Tijdens de lockdown gaat Hildes aandacht hoofdzakelijk uit naar haar demente moeder. Maar wanneer het bezoek haar wordt afgeraden, wordt Hilde geconfronteerd met haar eigen eenzaamheid.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers