TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Forces of Nature
Turbulente weerfenomenen maken ons maar al te bewust van de kracht van de natuur. Van explosieve vulkanen in IJsland tot sneeuwval in de Andes: landschappen kunnen razendsnel veranderen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Aan de voet van de Kaukasus ligt Nagorno-Karabach, een niet-erkende staat waar vooral etnische Armenirs wonen. In het uitgestrekte berglandschap wordt opnieuw stevig gevochten.
«
»
20:35 Innocent
Terwijl Sally en Sam dichter naar elkaar toegroeien, richt de politie haar blik op Gary Walker. Maar wat heeft hij ermee te maken? Intussen komt de link tussen Bethany en Matthew aan het licht.
«
»
21:25 Innocent
Nu Karen nog steeds aangehouden is, neemt Bethany het heft in eigen handen. Ze doet een belangrijke ontdekking en dwingt een bekentenis af.
«
»
22:15 Alleen Elvis blijft bestaan
Als kind was Angelique Van Ombergen al gebeten door wetenschap. Nu werkt ze al enkele jaren voor de Europese Ruimtevaartorganisatie. Ze schrijft ook kinderboeken over de ruimte.
«
»
23:45 Kom hier
Wanneer een nerveuze jonge vrouw haar om hulp vraagt met de opvoeding van haar hond, besluit hondenverzorgster Sam haar op haar eigen manier te helpen.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers