TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Earth's great rivers
De Amazone, de grootste rivier ter wereld, herbergt uitzonderlijke dieren, landschappen en mensen en heeft enkele wonderlijke geheimen: van kolkende waterstromen tot heldere lagunes.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Franse reportage (2021) over Lek Chailert, die zoveel mogelijk olifanten wil redden uit Thailand. Ze bevrijdt olifanten die in gevangenschap leven en brengt ze naar haar toevluchtsoord in Chiang Mai.
«
»
20:40 Line of duty
Het gaat achteruit met de gezondheid van Roz en ook haar huwelijk wankelt, nu Nick zich steeds meer vragen begint te stellen.
«
»
21:40 Line of duty
Terwijl Nick lang ondervraagd wordt over zijn rol in de moord op Tim Ifield, blijft AC-12 overtuigd van de betrokkenheid van Roz. Maar het wordt een race tegen de tijd.
«
»
22:40 At eternity's gate
Wanneer Vincent van Gogh in 1886 naar Parijs verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers