TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 Sporza: Ronde van Spanje
Rit 1: Burgos - Burgos (individuele tijdrit van 7,1 km).
«
»
20:55 Cardinal
Tijdens het onderzoek naar een nieuwe moord ontdekken Cardinal en Delorme dat er een link is tussen het slachtoffer, Terri's broer, een ex-crimineel, en een Ojibwe-drugdealer, 'Northwind' genaamd.
«
»
21:40 Cardinal
Cardinal en Delorme komen alles te weten wat er te weten valt over de moordenaars. Terri wordt ontvoerd door de schutter. Een race tegen de klok start.
«
»
22:25 Land of Mine
Wereldoorlog II. De Deense autoriteiten dwingen duizenden Duitse oorlogsgevangenen om met hun blote handen miljoenen mijnen op te graven. Een uiterst gevaarlijke klus.
«
»
00:00 Vranckx
Omdat er door het jarenlange handelsembargo geen nieuwe auto's in Cuba binnenkwamen, konden de Cubanen niet anders dan blijven sleutelen om hun oude Amerikaanse sleen rijdende te houden.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers