TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
13:00 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»
13:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Dynasties
De overlevingskansen van een groep leeuwen in de Masai Mara in Kenia slinken danig wanneer de mannelijke dieren de groep verlaten en twee leeuwinnen alleen instaan voor de acht welpen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De chauffeurs die de cacaobonen in Ivoorkust naar de haven brengen, hebben een helse job. Als ze niet met motorpech aan de kant staan, dan zitten ze wel ergens vast in de modder.
«
»
20:40 Cardinal
Cardinal en Delorme bekijken bewakingsbeelden waarop Red te zien is. Ze slagen er uiteindelijk toch in haar te identificeren als Terri Tait, een studente uit Vancouver.
«
»
21:25 Cardinal
Cardinal is Terri weer op het spoor en weet haar vertrouwen te winnen. Nu Terri toch elementen uit het verleden kan oprakelen, krijgen Cardinal en Delorme nieuwe informatie.
«
»
22:10 Le cercle rouge
De crimineel Corey wordt wegens goed gedrag uit de gevangenis ontslagen. Op dezelfde dag ontsnapt Vogel, een zware crimineel, aan de greep van zijn persoonlijke bewaker Matei.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
04:30 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers