TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van de derde kwartfinale, Tsjechi - Denemarken, live vanuit het Olympisch Stadion in Bakoe, Azerbeidzjan. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Robi Damelin verloor in 2002 haar zoon. Vermoord door een Palestijnse sluipschutter. Terwijl haat de meest voor de hand liggende keuze was geweest, sloeg Robi een andere weg in.
«
»
20:40 Maltese
Begin jaren 70 keert inspecteur Maltese terug naar Trapani, zijn geboortestad op Sicili, voor het huwelijk van zijn goede vriend Gianni Peralta. Die wordt echter voor de ogen van Maltese vermoord.
«
»
21:40 Maltese
De verdachte van de moord op Peralta wordt gearresteerd, maar Maltese gelooft niet in zijn schuld. Hij schakelt daarop een journalist en diens vaste fotografe in.
«
»
22:35 Le ciel flamand
Monique baat samen met haar dochter Sylvie het baanbordeel Le Ciel Flamand uit. Sylvie heeft ook een dochter: de jonge Eline. Alles gaat goed tot een dramatische gebeurtenis hun leven onder druk zet.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers