TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
11:40 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Radio1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Oostenrijk - Noord-Macedonië op speeldag 1 in groep C, live vanuit de Arena Nationala in Boekarest, Roemenië. Commentaar: Aster Nzeyimana.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 The planets
Professor Brian Cox verkent de evolutie van de vier planeten die het dichtst bij de zon staan: Mercurius, Venus, de Aarde en Mars.
«
»
21:10 Lucy Worsley's royal Myths and Secrets
Lucy ontdekt hoe de geschiedenis van de overwinning op de Spaanse Armada door generaties van politici en artiesten gemanipuleerd is.
«
»
22:10 Love child
Abdullah vlucht samen met zijn geliefde Leila, die niet zijn wettelijke echtgenote is, en hun 5 jaar oude zoontje Mani van Teheran naar Istanbul. Een allesbehalve vanzelfsprekende onderneming.
«
»
23:30 Green Wing
Sue doet wat opzoekingswerk. Martin blijkt plotseling niet meer zo blut te zijn. Statham en Joanna proberen het incident van de opgezette reiger geheim te houden.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers