TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
11:40 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Radio1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Oostenrijk - Noord-Macedonië op speeldag 1 in groep C, live vanuit de Arena Nationala in Boekarest, Roemenië. Commentaar: Aster Nzeyimana.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 The planets
Professor Brian Cox verkent de evolutie van de vier planeten die het dichtst bij de zon staan: Mercurius, Venus, de Aarde en Mars.
«
»
21:10 Lucy Worsley's royal Myths and Secrets
Lucy ontdekt hoe de geschiedenis van de overwinning op de Spaanse Armada door generaties van politici en artiesten gemanipuleerd is.
«
»
22:10 Love child
Abdullah vlucht samen met zijn geliefde Leila, die niet zijn wettelijke echtgenote is, en hun 5 jaar oude zoontje Mani van Teheran naar Istanbul. Een allesbehalve vanzelfsprekende onderneming.
«
»
23:30 Green Wing
Sue doet wat opzoekingswerk. Martin blijkt plotseling niet meer zo blut te zijn. Statham en Joanna proberen het incident van de opgezette reiger geheim te houden.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers