TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
De situatie in Israël en de Palestijnse gebieden escaleert opnieuw en Muna Al Kurd zit in het oog van de storm. Reporter Berber Verpoest ontmoette Muna in 2017. Ze was toen achttien jaar
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 The Romantics and us with Simon Schama
Simon Schama onthult hoe de romantici de eerste verkenners werden van het onbewuste, lang voor Freud, Jung en de moderne psychologische revolutie.
«
»
21:10 Incredible Journeys with Simon Reeve
Simon Reeve blikt terug op enkele van zijn meest memorabele natuurervaringen, van een reuzenschildpadreservaat op de Seychellen tot gewapende natuurbeschermers die een bos in Belize verdedigden.
«
»
22:15 Brommer op Zee
Chris de Stoop vertelt over 'Het boek Daniël', een waargebeurd verhaal over de moord op zijn oom. Hanna Bervoets praat over 'Een modern verlangen', haar bundel met veertien korte verhalen.
«
»
23:05 Arsenal - The Rhythm of the Band
Het hart van muziek klopt in de duisternis. In deze poëtische en muzikale aflevering praat Hendrik Willemyns met filosoof Gerard Bodifee over Schopenhauer en de eindigheid van het universum.
«
»
23:45 Green Wing
Een cameraploeg filmt een docuserie over het ziekenhuis, iets wat bij Alan voor een opstoot van creativiteit zorgt en de rivaliteit tussen Sue en Joanna nog doet toenemen.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers