TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak op Vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:00 Halve Finale Koningin Elisabethwedstrijd piano 2021
Tijdens elke sessie horen we n halvefinalist aan het werk.
«
»
17:45 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
18:45 Wild Argentina
In het noordelijke deel van Argentini ligt n van de grootste reservaten van het land. Iber is een uitgestrekt gebied met moerassen en lagunes.
«
»
19:40 Sporza: Giro
Rit 8: Foggia - Guardia Sanframondi (170 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De situatie in Isral en de Palestijnse gebieden escaleert opnieuw en Muna Al Kurd zit in het oog van de storm. Reporter Berber Verpoest ontmoette Muna in 2017. Ze was toen achttien jaar
«
»
20:40 Petra
De brutale moord op een onbekende persoon leidt Petra en Antonio naar de gruwelijke onderwereld van de hondengevechten. Tijdens het onderzoek worden ze geconfronteerd met nog andere moorden.
«
»
22:05 Carmen y Lola
Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Ze is voorbestemd om te trouwen en zoveel mogelijk kinderen te baren, maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola.
«
»
23:50 Adolescence
Cornwall, 1950, de laatste dag van de zomervakantie. Voor James en zijn beste vriend Simon is dit ook meteen de laatste dag van hun onbezonnen jeugd.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers