TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Sporza: EK Atletiek Indoor
Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.
«
»
19:20 Rolkrant
«
»
19:30 Vranckx
Samen met twee vrienden reist Alexandro Yaramis (22) naar het zuidoosten van Turkije om er meer te weten te komen over de christelijke minderheid en de wortels van zijn Assyrische familie.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 In Europa
Toen Zakira als vluchteling op Lesbos aankwam werd ze warm ontvangen. Maar nu, vele tienduizenden vluchtelingen later, hebben de eilandbewoners nog maar een naam voor de vluchtelingen: 'Trouble'.
«
»
20:55 Planet of Treasures
Vandaag bezoeken we het werelderfgoed in de Oude Wereld en het Oosten. Christopher reist door Jordanië, bezoekt de rotskerken van Petra en volgt oude handelsroutes via Persepolis naar Isfahan in Iran.
«
»
21:45 Assassins
In 2017 wordt Kim Jong-nam, de halfbroer van Kim Jong-un, op klaarlichte dag vermoord in de luchthaven van Maleisië. Heel het gebeuren wordt gefilmd door bewakingscamera's.
«
»
23:35 Green Wing
Joanna doet haar uiterste best om haar relatie met Alan Statham geheim te houden. Caroline heeft minder geluk wanneer iemand haar samen met Guy ziet toekomen.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers