TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
03:25 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki en Jack gaan op verschillende manieren met hun gevoelens om sinds Mexico. Jack gaat naar een plaats delict en loopt daar Naomi Silva tegen het lijf.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Het skelet van een vermoorde politieagent wordt gevonden in de kelder van een stationsgebouw. Murdochs onderzoek doet hem zijn eigen collega's verdenken.
«
»
06:00 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde misdaadauteur, doet Eliza onderzoek naar de man. Ondertussen heeft de Duke het op zijn werk zwaar te verduren met een nieuwe hoofdcommissaris.
«
»
07:20 Father Brown
De vriendschap van Father Brown met meesterdief Hercule Flambeau wordt op de proef gesteld wanneer Flambeau verdacht wordt van moord. Hoofdinspecteur Sullivan komt langs om Father Brown te waarschuwen dat Flambeau voortvluchtig is.
«
»
08:05 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken een moord op een filmset. Ze zijn zeer geschokt als ze erachter komen dat het verkeerde slachtoffer gedood is. Er start een race tegen de klok om de moordenaar te vatten voor hij weer toeslaat.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
10:40 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
11:25 Agatha Raisin
Agatha en het team zijn hun hoofdverdachte kwijt, en gaan terug naar hun lijst met verdachten. Agatha neemt een kijkje naar alle verstrikte relaties, en realiseert zich dat iemand misschien onvrijwillig gescheiden is van Eirwen.
«
»
12:15 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
13:10 Mister Winner
Leslie heeft dankzij de vriend van zijn moeder een sollicitatiegesprek bij een chique advocatenkantoor. Hij bereidt zich zorgvuldig voor, maar ontdekt helaas te laat dat hij iets heel belangrijks is vergeten.
«
»
13:40 Mister Winner
Terwijl Jemma op zakenreis is, wil Leslie naar een Doctor Who-conventie. Maar Jemma belt en vraagt Leslie thuis te blijven zodat hij een postpakket kan aannemen. Hij had tenslotte gezegd dat hij geen plannen had.
«
»
14:10 Friday Night Dinner
De voormalige, aan cream tea verslaafde au-pair van de familie Goodman komt onverwachts langs. Maar de reünie is allesbehalve gezellig. Ondertussen wordt Jim op slag verliefd op Gibby.
«
»
14:40 Friday Night Dinner
Pa heeft een verjaardagsdepressie. Hij heeft uitgerekend wanneer hij zal overlijden, en dan komt tot overmaat van ramp grootmoeder ook nog onuitgenodigd langs. Jim wil met zijn goocheltrucs de boel opvrolijken.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch wordt uitgedaagd door een moordenaar die op de plaats delict poppen achterlaat met persoonlijke berichten die gericht zijn aan Murdoch.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
De elektrocutie van een man leidt Murdoch tot bij uitvinder Thomas Edison. Diens zoon wordt de hoofdverdachte. Ondertussen vertelt de burgemeester Murdoch over Julia's verkiezingsplannen.
«
»
21:00 DCI Banks
Wat begint als een zoektocht naar een vermiste persoon escaleert in een kidnapping en losgeld, maar de daders slagen er in de politie steeds een stap voor te zijn.
«
»
21:55 DCI Banks
Wat begint als een verdwijningszaak escaleert al snel in een ontvoering met losgeld. Het slachtoffer blijkt een rijke Chinese zakenman te zijn die naar Leeds is gevlucht om vervolging in eigen land te voorkomen.
«
»
22:50 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
23:45 Murdoch Mysteries
Vliegtuigen zijn nog steeds hoogst ongebruikelijk, dus Murdoch is dolblij als hij een van de nieuwerwetse toestellen boven zijn hoofd ziet vliegen. Maar zijn opwinding slaat al snel om in een schok als de machine plotseling voor zijn ogen neerstort.
«
»
00:35 The Castaways
De zussen Lori en Erin zijn in Fiji voor de vakantie van hun leven. Maar na een ruzie tussen de zussen stapt alleen Lori op de vlucht terug naar hun resort en vervolgens komt het vliegtuig nooit aan.
«
»
01:20 Harry Wild
Harry, Fergus en Lola zijn eregasten op een moordmysteriefeest met een jaren 20-thema op een afgelegen eiland. Maar ze komen er al snel achter dat ze op het eiland vastzitten met een moordenaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers