TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Met een konijnenpuzzel, een theater vol dansende theepotten en Boekenjongen maakt een ijscokar.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een nogal gespierde ballerina die, ondanks haar goede wil, zonder enige gratie danst. Ze onthult aan Stoppeltje een gigantische muziekdoos waarin een paar automaten een prachtige choreografie uitvoeren.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje wil lekker in de tuin achter een vogeltje aan rennen, maar mama zegt dat hij netjes moet blijven. Ze heeft hem niet voor niets extra lang geborsteld voor de schoolfoto vandaag.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky droomt ervan om basketbalkampioen te worden en is ervan overtuigd dat hoe sneller hij begint met trainen, hoe sneller hij beroemd zal worden. Tim begint hem te bespotten, dus Ricky organiseert een basketbalduel.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga zorgen voor een yeti die zijn voet heeft geblesseerd, maar hij wordt het rusten moe.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt de grote zus om net als haar babyzusje de aandacht te krijgen van haar moeder.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden het moeilijk om hun knikkers te delen. Opa zegt dat ze moeten stoppen met vechten en in plaats daarvan aardbeien moeten gaan plukken, maar er zijn er te veel om te plukken, tenzij ze het met supersonische snelheid kunnen doen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe neemt de vriendjes mee op een herfstavontuur! Ze gaan blaadjes verzamelen in het bos en Hooper neemt zelfs zijn liefste knuffel Meneertje Knijnebuidel mee. Maar dan raakt de knuffel zoek.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op een slimme jongen en heeft ergens gelezen dat mensen die een bril dragen er meteen een pak slimmer uitzien. Ze heeft een oude bril van Van Leemhuyzen gekregen en zal die opzetten. Maar dat blijkt toch niet zo slim.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Bollie noemt Mush-Mush, Lilit en Chep avonturiers, omdat ze altijd wel iets meemaken. Dat klinkt hun wel goed in de oren, en ze besluiten dat Bollie ook een avonturier moet worden. Het is niet makkelijk, maar ze besluiten met hem te gaan varen.
«
»
07:50 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan is stapelverliefd op zijn nieuwe buurmeisje Leyla. Zijn vrienden helpen hem om een liefdesbrief te schrijven. Ikram ontdekt waar de jongens mee bezig zijn.
«
»
08:15 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
09:05 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De pinguïns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Koksmurf maakt zich steeds meer zorgen als hij ziet dat de vetplanten niet bloeien.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Het moment is eindelijk aangebroken om Specialsaparilla te gaan plukken, een magische plant.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verdrietig vandaag en Oggy probeert haar op te vrolijken. De kakkerlakken hebben ondertussen een ander plan: ze gaan er alles aan doen om Piya af te leiden en de kat in een neerwaartse spiraal te sturen.
«
»
10:00 Tok Tok
Otto heeft nooit een verlies geaccepteerd, dus Claude wil hem leren dat je een overwinning verdient.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar is alleen in de canyons en hij stuit op een doos met twee gaten erin. De doos lijkt hem te volgen. Wanneer Oscar op onderzoek uitgaat, ontdekt hij dat een kat genaamd Roxy in de doos woont en niet van plan is om eruit te komen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar helpt Roxy zoeken naar haar verloren broer. Ze komen Alfred tegen, een waaghals hamster.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris heeft een brief gekregen waarin staat dat hij is toegelaten op zijn droomschool. Maar Pinokkio heeft de brief stiekem gelezen en is helemaal niet blij met het nieuws dat Floris gaat verhuizen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
De politie arresteert een gevaarlijke crimineel, Malandrinus, die dankzij een magische ring bliksemsnel kan stelen. Na de arrestatie belandt de ring in de klauwen van Pussycat en dus ook van zijn vrienden.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella besluit haar oogtest bij de opticien te vervalsen, waardoor ze de hele dag in grote problemen komt omdat ze niet kan zien met haar nieuwe bril.
«
»
10:55 Royals Next Door
Als Molly wil gaan 'trick or treating' gaat Stella mee, gewoon om haar in de gaten te houden en niet omdat Stella ooit zou willen trick or treating. Daar is ze veel te oud voor.
«
»
11:10 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
11:25 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
11:45 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:50 Helden
De Helden testen een hondenparcours.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. Paard Kerry Gold redt de boerin.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy heeft een afspraakje met Olivia en vertrouwt Jack de eer toe om op Piya te passen. De kakkerlakken, die zichzelf al als koningen van het huis zien, doen er alles aan om van de oppas af te komen.
«
»
13:40 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
13:50 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella wil bij het topvoetbalteam van de school, maar ze heeft nog nooit gespeeld en wanneer Koning Bob competitief wordt, gaat het mis.
«
»
14:20 Tok Tok
De kuikens leren een nonchalante Poivre de mate van urgentie in verschillende situaties te lezen.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Alfred sluit zich aan bij Oscar en Roxy. Voor hen ligt een stad met pinguïns die in holen in de ravijnen wonen, maar ze worden gedwongen te werken voor een meedogenloze bende scooterrijders. Deze wordy geleidt door het zingende schaap El Vis.
«
»
14:30 Prinsessia
Vanwege de slechte fysieke conditie van het personeel, wil het schoolhoofd de scholencompetitie uitstellen. De prinsessen willen echter per se meedoen en halen het schoolhoofd over om hen door Violet te laten trainen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het is Groundhog Day en Volpek is benoemd tot koning van het dorp voor een hele dag. De snotaap maakt meteen van de situatie gebruik om te tiranniseren, met een magisch notitieboekje dat mensen in ezels verandert.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een motorbende komt aan in het dorp, en bedreigt alle winkeleigenaren. Toby en de commissaris besluiten undercover te gaan om het probleem op te lossen, maar dat gaat niet helemaal goed.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een vriendenstam die alles oplost met hun knuppels. Beiden zullen de stam moeten laten zien dat er andere manieren zijn om hun problemen op te lossen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine zegt tegen Samson en Marie dat de Koning bij haar op bezoek komt. Samson en Marie vragen of Florentine met de Koning ook bij hen langskomt. Samson en Marie verliezen zich in de voorbereiding van een koninklijke ontvangst.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi heeft zojuist de perfecte bollen gemaakt. Mush-Mush heeft het namelijk zelf gezegd, en Chep heeft de hele tijd zitten kijken. Maar nadat het hele dorp naar de Snackslak komt om ze te proeven, blijkt dat Sushi-Mushi het recept is vergeten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten Hoggar, de Wind Primago. Maar na een onhandige fout van Shiqq weigert de primago hen te helpen Damballa te verslaan. Heel boos keren de kinderen Shiqq de rug toe, die spijt heeft dat hij hun missie in gevaar heeft gebracht.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy neemt Piya mee naar het park. Ze speelt vredig met de kakkerlakken als Kevin haar vriendjes inpikt. Oggy adviseert Piya om haar vrienden te delen, maar ze eindigt alleen. Ze besluit wraak te nemen.
«
»
16:30 Rox
Team Rox moet zo snel mogelijk gestolen radioactief verrijkt plutonium zien terug te halen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 10.
«
»
17:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen vallen stil met hun elektrische wagen. Ze gaan op onderzoek en ontdekken dat ze zijn terechtgekomen in een wereld zonder elektriciteit. Ze leren hoe ze elektriciteit kunnen opwekken met een vlieger.
«
»
18:30 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
18:40 Silverpoint
De leden van de Libelle groep verlaten het kamp, maar waar is Kaz? Fisher heeft een voorstel voor Louis.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Het jaar loopt op zijn eind en iedereen maakt zich klaar voor het gala. Lena probeert zich te focussen op het bal, maar wordt afgeleid door de gedachte dat haar moeder ook een Tijdreiziger is. Thea probeert achter het geheim van Lena te komen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EURO 2024
Georgië neemt het in Gelsenkirchen op tegen Portugal in groep F van de Europese kampioenschappen van 2024. De enige wedstrijd tussen deze teams was een vriendschappelijke wedstrijd in Viseu op 31 mei 2008. Portugal won toen met 2-0.
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers