TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Stargate Atlantis
Fords plan om een Wraithschip op te blazen, valt volledig in duigen. Samen met Sheppard, Teyla, Ronon en Kanayo wordt hij gevangengenomen.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
Het onderzoek naar een energiestoring op een afgelegen planeet leidt het Stargateteam naar een mysterieus portaal dat eeuwen geleden gebouwd werd door de Ancients.
«
»
15:35 Random Breath Test
Shannon kwam naar Australië om aan de slag te gaan in een raffinaderij. Na een shift van twaalf uur drinkt hij al graag eens een paar biertjes, maar die dreigen hem deze keer zuur op te breken.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Een ontsnapte gevangene wil wraak nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor zijn opsluiting.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Generaal Landry ontvangt onrustwekkend nieuws van de geheime dienst: de Goa'uld zouden geïnfiltreerd zijn in het Stargate-hoofdkwartier op Atlantis.
«
»
18:00 Police Interceptors
De ervaren politieagent Bob Hoyle heeft een zware dag op zijn werk als hij tijdens een achtervolging in een greppel geraakt. Collega's Claire en Jamie worden erbij gehaald. De hondengeleider Duncan wordt tegelijkertijd op opdracht uitgezonden.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Een van de snelste voertuigen op de Britse wegen is de motor en die worden dan ook vaak gestolen. Een crimineel op een motor is een enorme uitdaging voor de verkeerspolitie.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Cois moet uit de krant vernemen dat de familie Backeljau binnenkort te zien zal zijn in een reclamespotje voor Franse kaas. Franky volgt een avondcursus Frans en er wordt vol verwachting uitgekeken naar het bezoek van een Franse student Nederlands.
«
»
20:35 De Behandeling
Inspecteur Nick Cafmeyer lijkt alles te hebben, maar een donkere wolk hangt over zijn leven: sinds de leeftijd van negen is hij achtervolgd door de onopgeloste verdwijning van zijn jongere broer, Bjorn.
«
»
22:55 Miami Magma
Vulkanologe Antoinette Vitrini en haar zus Emily ontdekken dat een illegaal boorplatform een slapende supervulkaan onder Miami dreigt te verstoren.
«
»
00:40 Walker, Texas Ranger
Een ontsnapte gevangene wil wraak nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor zijn opsluiting.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers