TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Sturm der Liebe
Tijdens een namiddag vissen met Alfons kan Leander zijn gedachten eindelijk verzetten. Theo vertelt Christoph en Alexandra dat hij ADHD heeft. Nicole viert het succes van het café met Alfons en Hildegard.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Meet Joe Black
Het leven van William Parrish wordt verstoord wanneer hij bezoek krijgt van de Dood, die de gedaante heeft aangenomen van een jongeman, Joe Black. Ze sluiten een deal: William krijgt wat extra tijd en Joe Black kan leren hoe het is om mens te zijn.
«
»
16:35 Parks and Recreation
Leslies bustour wordt onderbroken wanneer de vader van Bobby Newport overlijdt. Andy probeert te ontdekken wie er een taart naar Leslie heeft gegooid tijdens het campagnevoeren.
«
»
17:00 Las Vegas
Tijdens een stripboekenconferentie in het Montecito, verwarren fans Monica voor stripboekenheldin Mothwoman.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Op de ochtend van de bruiloft krijgen Robin en Lily ruzie met elkaar. Barney weet niet welk pak hij aan moet trekken. De vrienden kijken een film waarvan Ted niet wilde dat ze die zouden zien.
«
»
18:15 Schooled
Wanneer coach Mellor vlak voor het toernooi ziek wordt, neemt Glascott zijn taken als trainer over.
«
»
18:45 Parks and Recreation
De verkiezingsdag is eindelijk aangebroken en het verschil tussen Leslie en Bobby is miniscuul. Terwijl iedereen nog op de resultaten wacht, denken ze na over hun toekomst.
«
»
19:10 The Simpsons
Willie laat ratten los op een Middeleeuws festival en Bart krijgt de schuld. Hij gaat naar een katholieke school waar hij vrienden wordt met de coole priester Sean en denkt aan bekeren, tot ontsteltenis van Marge.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team bindt de strijd aan met kinderhandelaars. Net dan vindt er een zware aardbeving plaats in Los Angeles. Jim Street vindt het moeilijk om te wennen aan het leven als agent.
«
»
20:35 Good Boys
In de hoop te leren zoenen, gebruikt Max de drone van zijn vader om zijn buurmeisjes te kunnen bespioneren. Nadat Max de drone kwijtraakt, besluit hij om met zijn vrienden te spijbelen en de drone terug te halen voordat zijn vader erachter komt.
«
»
22:25 Stumptown
Dex gaat undercover als invalkracht op een school om een vroegere klasgenoot te helpen. Er heeft namelijk iemand drugs bij haar dochter geplant. De relatie tussen Dex en Liz wordt ongemakkelijk.
«
»
23:15 Clarice
Clarice wordt op non-actief gezet vanwege de heftige gebeurtenissen met Marilyn Felker. Ze gaat naar Ruth Martin in een poging om dat terug te draaien. Eenmaal bij huize Martin aangekomen ziet ze zich genoodzaakt om te blijven eten.
«
»
00:05 Las Vegas
Mike probeert de trouwring te vinden van een gast die deze kwijtraakte in een bordeel. Mary ontmoet haar geheime aanbidder.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers