TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 DCI Banks
Een accountant wordt in koelen bloede vermoord. Het blijkt dat hij eigenlijk een geheim dubbelleven leidde.
«
»
03:25 DCI Banks
Pamela Jefferies raakt na haar gewelddadige aanval in coma. Banks ondervraagt, tegen de opdracht in, een parlementslid.
«
»
04:15 Silent Witness
Het lichaam van een vrouw wordt gevonden langs het spoor in Londen met ernstige brandwonden die veroorzaakt zijn door elektrische schokken. Daarnaast blijkt ze jarenlang mishandeld te zijn.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Een rustige, religieuze bibliothecaresse wordt vermoord en Murdoch wordt erbij gehaald om het te onderzoeken. Hij is erg verrast als blijkt dat zijn oude liefde, Anna Fulford, ook in de bibliotheek werkt, maar onder een valse naam.
«
»
06:00 Ghosts
Alison heeft Lucy uitgenodigd om op Button House te overnachten, maar na een verontrustend gesprek met de notaris moet Alison erachter zien te komen of Lucy wel werkelijk is wie ze zegt te zijn.
«
»
06:30 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown ontdekt dat een moordenaar het nieuwe miniatuurdorp van Kembleford gebruikt om moorden te plannen. Daarnaast moet hij na het vertrek van Mrs McCarthy op zoek naar een nieuwe hulp.
«
»
08:05 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
10:40 Call the Midwife
Het is Pasen 1967 en er wordt een kleurrijke parade buiten Nonnatus House gegeven. Zus Monica Joan en Reggie zijn enthousiast over het songfestival, terwijl Cyril en Lucille een gelukzalig huwelijksleven tegemoet gaan.
«
»
11:35 Darby and Joan
Wanneer Jack het verzoek krijgt om een jonge atlete die verwikkeld is in een dopingschandaal te helpen, wordt hij geconfronteerd met fouten uit zijn verleden.
«
»
12:20 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
13:15 The Chelsea Detective
Een bewoonster van een luxe verzorgingstehuis overlijdt onder verdachte omstandigheden. Omdat haar echtgenoot een twijfelachtig verleden heeft en het verzorgingstehuis profiteert van de dood van bewoners, wordt er een moordonderzoek opgestart.
«
»
14:00 The Chelsea Detective
Een onvoltooide brief van Celia met de aanhef 'Liefste M' leidt tot een ruzie tussen haar dochters Maria en Marieke. Maria komt vervolgens met verontrustende informatie over de dood van haar moeder.
«
»
15:00 Father Brown
Lady Felicia komt onverwacht langs op het moment dat Father Brown een vriend te hulp schiet.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
19:00 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Het leven van William Murdochs oude vlam Anna wordt bedreigd, dus Murdoch moet snel handelen - en de aanvaller neerschieten. Vol afschuw realiseert hij zich dat het gevaarlijke misdaadsyndicaat The Black Hand nog steeds achter Anna aanzit.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
22:00 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
23:15 Scott & Bailey
Nadat ze Nick gedwongen heeft om haar appartement te kopen, ontdekt Rachel dat ze zijn kind draagt. Ze slaagt erin de moordenaar van een huisvrouw in een hinderlaag te doen lopen.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Een niet geliefde man wordt doodgestoken op zijn zestigste verjaardag. Zijn dochter wordt verdacht.
«
»
01:05 Boiling Point
De nieuwe kaart gaat in bij Point North en de verwachtingen van de prestaties van de koks zijn hoog. Wanneer de druk te groot wordt, vraagt Carly zich af of de prijs van succes niet te hoog is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers