TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een kok gemaakt van parels, kleurrijke tetrisblokken en boekenmeisje maakt een schommelpaard.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een sneeuwman die hem aanmoedigt om deel te nemen aan de winterspelen. De sneeuwman wint de eerste twee evenementen, terwijl zijn concurrenten uitgeschakeld worden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias bedenken een hele spannende goocheltruc. Ze gaan net doen alsof Henriette wordt doorgezaagd! Maar als ze gaan optreden voor mama en oma gaat het niet helemaal zoals ze hadden bedacht.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra maken een kleine virtuele boomhut op een tablet en papa besluit een echte te bouwen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu leert hoe je een brandweerman moet zijn, maar zo makkelijk is het niet. Later wordt zijn opgedane kennis op de proef gesteld.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje viert zijn verjaardag met een zelfgemaakte kroon en een hele grote taart.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is nacht bij opa en oma als Simon en Gaspard in bed liggen. Ze staan op het punt in slaap te vallen maar horen ineens vreemde geluiden. Gaspard is bang, maar hij moet zelf gaan kijken.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:15 Sad & Anna
Sad helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Sad legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Sad denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson leest in de krant over het record Berlijnse bollen eten. Marie is vastberaden dat ze dit record makkelijk kan breken. Dankzij de vlogcamera hebben ze het bewijs op video! Marie verbreekt met alle moeite het record, dnkt ze.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Pretboom is ingestort Mush-Mush en zijn vriendjes weigeren zich erbij neer te leggen dat dat het einde van de Pretboom is, dus gaan ze op zoek naar de legendarische Starmush, die volgens overlevering alle planten en bomen kan genezen.
«
»
07:50 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
08:00 Kids on the block
Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.
«
»
08:15 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
08:30 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
09:30 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy heeft een afspraakje met Olivia en vertrouwt Jack de eer toe om op Piya te passen. De kakkerlakken, die zichzelf al als koningen van het huis zien, doen er alles aan om van de oppas af te komen.
«
»
10:00 Tok Tok
Della, een absolute fan van de zangeres Katy Rabbit, praat over niets anders dan haar. Monika en Cecilia laten, om van dit gezeur af te zijn, de kip geloven dat haar ster binnenkort een concert zal geven in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Wanneer Claude's keelpijn hem sprakeloos maakt, zien Fabrice en Jean-Gabriel een kans om te doen wat ze willen zonder dat iemand hen kan berispen. Maar ze zullen ontdekken dat absolute vrijheid niet zo goed smaakt.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingun
Oscar en Leah zetten hun zoektocht alleen voort. Ze worden omsingeld en gevangen genomen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingun
Oscar, Leah en Ernest, de voodoo pingun, lopen door de wonderbaarlijke natuur als ze de beroemde Drie van het Leven bereiken, zoals afgebeeld in het Boek van Sinoe.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een mysterieuze waarzegger duikt op en iedereen gelooft hem als hij zegt dat Pinokkio vervloekt is. Maar Pinokkio vertrouwt hem niet en probeert zijn vrienden van de waarheid te overtuigen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Grilda en de heks krijgen straf van Tovenaar Kiblik en mogen een week lang geen magie gebruiken.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella geniet van het studentenleven, totdat de Koningin-weduwe besluit dat de school niet educatief genoeg is. De school doet haar best om aan de behoeften van het koningshuis te voldoen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella neemt de zaak van haar vrienden op zich, en moet nablijven. Ze heeft geen zin om het misverstand recht te zetten, ondanks de aanmoedigingen van Mia en Freya.
«
»
11:10 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
11:25 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
11:45 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
13:40 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
13:50 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella merkt dat haar vader nooit zijn kroon afzet en overtuigt hem om dat tenminste n keer te doen, zodat ze zich normaal kan voelen tussen haar leeftijdsgenoten. Maar Koning Bob's kroonloze uiterlijk wekt veel argwaan en onrust.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto heeft de neiging zichzelf te beschouwen als delicater en enigszins superieur aan anderen. Claude kiest ervoor het varken te confronteren met zijn tegenstrijdigheden en veroordeelt hem tot koning van het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingun
Ernest wordt aangesteld als leider van de voodoo pinguns. Oscar ontdekt dat Ernest en Sinoe elkaar in het verleden hebben ontmoet.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen houden een weddenschap om het langst wakker te blijven. Diegene die het langst kan opblijven krijgt een chocoladetaart van Basiel. Linde wil de overheerlijke taart winnen en probeert de anderen te saboteren.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio koopt een magische fluit van Ali Baba om een goed cijfer te halen voor de muziekles.
«
»
14:55 Mega Mindy
Man na man wordt verliefd op en raakt in de ban van Marie Mariage, een huwelijkstherapeut. Mieke vermoedt dat daar meer achter zit dan de charmes van de vrouw, en gaat op onderzoek uit.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten.
«
»
15:30 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo is ervan overtuigd dat Fizz Panoleon de Eerste is, een gevaarlijke tiran die is teruggekeerd uit de geschiedenis. Magoo probeert hem terug te sturen in zijn geschiedenisboek.
«
»
16:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
16:30 Rox
Er wordt een cyborg uit n van de gebouwen van de geheime dienst gestolen. Het team moet alles op alles zetten om de dieven op tijd in de kraag te vatten.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal ontdekken het verschil tussen de hazelworm en de gladde slang. En die laatste, die bijt meteen.
«
»
18:15 Nachtwacht
Wilko, Vlad en Keelin hebben de Maankelk gevonden en kunnen Wilko's vader redden. Maar Bardal krijgt de Maankelk al snel in handen. Hij heeft ze nodig om te heersen over de wereld.
«
»
18:40 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond presenteert grappige dierenclips, waaronder panda's die hun lunch in de verkeerde boom zoeken, een grizzlybeer die er niet in slaagt vis te vangen bij een waterval en een aap die zijn eigen staart aanziet voor avondeten.
«
»
19:40 Jenny
Vanavond is een meteoorregen. Jenny hoopt genoeg vallende sterren te zien om honderden wensen te doen. Het belangrijkste is dat Charles beter wordt, maar het is een bewolkte nacht.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De 22 overgebleven kandidaten moeten een brandende kaars proberen uit te spuwen met water.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers