TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pol zit altijd vol goede wil. Hij probeert zijn vrienden onder alle omstandigheden te helpen. Maar deze lijken soms wat ruimte en tijd voor zichzelf nodig te hebben.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pip kan niet meer tegen de gemene grapjes die Pepijn met haar uithaalt. Ze is van plan om wraak te nemen, door een grap voor te bereiden, een erg gemene grap.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Op een mysterieuze manier wint Pepijn altijd alle kaartspellen, ongeacht zijn tegenstander. Wat is zijn truc? Zijn vrienden leiden het onderzoek.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg, gedraagt hij zich wel heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing, want ze willen graag hun goede vriend Plop terug naar normaal.
«
»
06:30 Blinky Bill
Blinky en Jacko zijn enthousiast wanneer ze horen dat er een vliegend circus naar Greenville komt. Maar wanneer burgemeester Cranklepot hen verbiedt op te treden, moeten ze een andere manier vinden om de show te kunnen zien.
«
»
06:40 Wickie de Viking
Halvar en zijn mannen gaan op strooptocht in een kasteel op een geheimzinnig eiland. Hier valt iedereen in een diepe slaap door een zingende steen. Alleen het gezang van Lars kan ze beschermen. Ook Wickie heeft Lars nodig.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Nils valt van de rug van Martin en krijgt spontaan hoogtevrees. Akka hoopt hem te helpen.
«
»
07:05 De avonturen van K3
K3 gaat samen met 2D op avontuur in de jungle van Congo. Als Klaasje op haar hoofd wordt geraakt door een kokosnoot, begint ze zich plotseling als een aap te gedragen. Als ze verdwijnt in de jungle, gaan de anderen naar haar op zoek.
«
»
07:15 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Hallo K3
Als de succesvolle broer van Marcel opduikt, schakelt Marcel de K3' tjes, Rosie en Bas in om te doen alsof hij het zelf ook heeft gemaakt. Dat zien ze wel zitten. Ze proberen immers allemaal het ticket voor het concert van Lady Gaga te bemachtigen.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Wanneer de Rescue Riders Viking-chef Duggard redden, worden ze uitgenodigd om zijn dorp Huttsgalor te bezoeken, waar ze moeten bewijzen dat ze behulpzaam en aardig zijn.
«
»
08:55 Super Monsters
De Super Monsters hebben een geweldige dag met Ranger Ben in het bos om maanbessen te plukken, maar ze verliezen elkaar al snel uit het oog.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters gaan op een tripje naar Paddenburg, waar ze een zeemeermin vinden die wil vliegen.
«
»
09:15 Jabaloe
De knotsgekke Western-sitcom geregisseerd door Bart Van Leemputten.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie kookt met kids: Chocolat Chunk Cookies. Op kerstdag komen de broers Jesse (elf jaar) en Senne (tien jaar) naar de keuken. Ze willen samen met Sofie koekjes bakken voor hun oma en opa omdat ze zoveel voor hen doen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte zijn op zoek naar een bloemendief. Obi en Aziz betrappen een inbreker op heterdaad. Maar onze agenten krijgen al snel medelijden met de man wanneer ze horen hoe een erbarmelijk leven hij leidt.
«
»
12:25 Milo
Jesse vraagt Milo om lid van No Direction te worden. Milo zegt dat ze al een aanbod heeft gekregen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Het nieuws over Iris verspreidt zich snel. Mathias maakt zich zorgen. Op Fashion blijven de frustraties hoog oplopen. Hanne zit hopeloos achter op schema en ook Quinten staat er alleen voor.
«
»
14:10 Wittekerke
Marie-Jeanne heeft in Jimmy's kamer bewijs gevonden van zijn illegale autohandel. Een heftige discussie breekt los wanneer ze hem met de ontdekking confronteert.
«
»
15:15 The Good Doctor
Dokter Murphy en dokter Reznick moeten het opnemen tegen twee broers die voor leven en dood vechten. Een vriendin van dokter Brown heeft kanker en vraagt haar om haar iets dat Brown haar niet denkt te kunnen geven.
«
»
16:10 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
16:40 Aspe
Een grote lading cocaïne wordt gestolen uit een container in de haven. Drugsbaron Antoon Coninckx is razend en beveelt zijn mannen de verantwoordelijke te vinden en te vermoorden.Het wordt duidelijk dat ook de familie van Toms vriendin betrokken is.
«
»
17:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Gonda heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen het geld terug te vinden. Twee broers belanden in het ziekenhuis na een cafébezoek.
«
»
18:20 Milo
Robyn herinnert Milo eraan dat ze nog onder contract staat. Milo zweert het niet te verbreken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Joris besluit over te gaan tot actie. Louise nodigt hem ondertussen uit om samen te gaan hiken.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers.
«
»
21:50 Blind Gesprongen
Vijf Vlamingen dienen hun ontslag in en maken een grote carrièreswitch. Alleen weten ze zelf nog niet wat hun nieuwe baan wordt. Nora Gharib maakt vandaag kennis met Senne en Jessica.
«
»
23:00 Telefacts
Statistieken bewijzen dat de aarde opwarmt. Wetenschappers proberen uit te zoeken wat we daar aan kunnen doen en hebben verschillende visies. Over één ding zijn ze het eens.
«
»
00:00 Familie
Joris besluit over te gaan tot actie. Louise nodigt hem ondertussen uit om samen te gaan hiken.
«
»
00:35 The Good Doctor
Dokter Murphy en dokter Reznick moeten het opnemen tegen twee broers die voor leven en dood vechten. Een vriendin van dokter Brown heeft kanker en vraagt haar om haar iets dat Brown haar niet denkt te kunnen geven.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers