TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Sean Connery vs James Bond
In 1963, na heel wat secundaire rollen, verschijnt Sean Connery in de James Bond-film 'Dr. No'. Al snel wordt hij wereldberoemd. Maar de rol die Sean Connery een wereldster maakte, had ook een keerzijde. Een blik op de carrière van de Schotse acteur.
«
»
18:10 Ademloos
In Genève ontdekt regisseur Daniel Lambo dat de asbestindustrie nog steeds een verbeten strijd voert om asbest te blijven gebruiken. Een strijd die ze met verve winnen. Daniel ontdekt dat hijzelf bespioneerd wordt door een bedrijfsspion.
«
»
18:40 Hier en toen
Comète is een Belgische verzetsgroep die tijdens de Tweede Wereldoorlog ontsnappingsroutes naar Engeland opzette om neergeschoten geallieerde piloten via Frankrijk en de Pyreneeën in veiligheid te brengen.
«
»
19:35 The Office
Wanneer Pams weeën beginnen, proberen zij en Jim de dingen zo lang mogelijk af te wachten, zodat ze meer tijd in het ziekenhuis kunnen hebben. Michael wacht met spanning op de komst van de baby. Erin maakt Andy jaloers als ze met Kevin gaat lunchen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Wielerclub Wattage
Deze week vanuit CC Binder in Puurs.
«
»
22:25 King Otto
Tijdens de zomer van 2004 werd het Griekse nationale voetbalelftal, dat voordien nog geen een wedstrijd had gewonnen op een groot toernooi, de onverwachte Europese kampioen. De man achter dit succes was de Duitse voetbalcoach 'King' Otto Rehhagel.
«
»
23:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers