TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Blind getrouwd: Australië
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Ze praten in dit openhartige gesprek over de kostbare lessen die ze hebben geleerd en over hun geheimen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Sarah reist naar Cardiff om een stel te helpen hun drie verdiepingen tellende herenhuis te renoveren. Ze staat voor de uitdaging om dit koude en onwelkome pand om te vormen tot iets waar de huiseigenaren trots op kunnen zijn.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 GPs: Behind Closed Doors
Dokter Pearce behandelt een patiënt die geregeld last heeft van hevige buikpijn. Tests brengen geen uitsluitsel en dr. Pearce vermoedt dan ook dat de man zijn voorliefde voor kipnuggets er mee te maken heeft.
«
»
13:20 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar uit Fareham heeft wat hulp nodig om hun huisje gastvrijer te maken voor de gasten. Sarah heeft een radicaal plan om het potentieel van het prachtige huis ten volste te benutten.
«
»
14:15 Achter gesloten deuren
Tanja leent haar auto uit aan haar zus Evelien. Zij krijgt een ongeluk en Tanja durft niet te vertellen dat de garage haar had gewaarschuwd om niet met de wagen te rijden.
«
»
15:05 GPs: Behind Closed Doors
De artsen behandelen een alcoholiste die gewond is geraakt bij een gevecht. Daarnaast proberen ze Brian te overtuigen om te stoppen met roken. Geen sinecure aangezien de man al sinds 1954 rookt.
«
»
16:05 Alles Mag Weg
Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen.
«
»
17:10 MasterChef Australië
Curtis Stone is terug voor de immuniteitsuitdaging, waarin de maker van het lekkerste gerecht niet alleen immuniteit wint, maar hun creatie komt ook nog in de schappen van de supermarkten te liggen.
«
»
18:15 Home and Away
Cash maant Justin aan om de politie hun werk te laten doen in de Andrew-zaak, maar hij weigert lijdzaam toe te kijken. Het interview van Marilyn wordt gepubliceerd in een nationale krant.
«
»
18:45 Ambulance
De ochtend begint met een melding over een patiënt die zes meter van een ladder is gevallen. Ambulancemedewerker Naomi rukt meteen uit. Een medewerker helpt een vrouw die het coronavirus heeft opgelopen terwijl ze twintig weken zwanger is.
«
»
20:00 Premier League Darts
De dertiende speeldag vanuit Liverpool, Engeland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Muhammad Rahman, die volledig afhankelijk is van zijn huurinkomsten, kampt met een huurder die niet betaalt. Advocaat Chris Sharp helpt verhuurder Carl met het proces van het uitzetten van krakers.
«
»
00:30 Ambulance
De ochtend begint met een melding over een patiënt die zes meter van een ladder is gevallen. Ambulancemedewerker Naomi rukt meteen uit. Een medewerker helpt een vrouw die het coronavirus heeft opgelopen terwijl ze twintig weken zwanger is.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Don't Worry Be Happy' (Play4)

In Kontich begint Sabrina aan de ochtend samen met haar dochters. Vroeger runde ze een bloeiende kinderopvang, maar na een burn-out sloot ze de deuren. Sindsdien moet ze meer letten op hun uitgaven en heeft ze geleerd dat je met minder ook gelukkig kan zijn. In Brugge heeft Peter een hectische dag voor de boeg, hij moet een bestelling leveren.

'Don't Worry, Be Happy', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers