TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Ze praten in dit openhartige gesprek over de kostbare lessen die ze hebben geleerd en over hun geheimen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Sarah reist naar Cardiff om een stel te helpen hun drie verdiepingen tellende herenhuis te renoveren. Ze staat voor de uitdaging om dit koude en onwelkome pand om te vormen tot iets waar de huiseigenaren trots op kunnen zijn.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 GPs: Behind Closed Doors
Dokter Pearce behandelt een patiŽnt die geregeld last heeft van hevige buikpijn. Tests brengen geen uitsluitsel en dr. Pearce vermoedt dan ook dat de man zijn voorliefde voor kipnuggets er mee te maken heeft.
«
»
13:20 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar uit Fareham heeft wat hulp nodig om hun huisje gastvrijer te maken voor de gasten. Sarah heeft een radicaal plan om het potentieel van het prachtige huis ten volste te benutten.
«
»
14:15 Achter gesloten deuren
Tanja leent haar auto uit aan haar zus Evelien. Zij krijgt een ongeluk en Tanja durft niet te vertellen dat de garage haar had gewaarschuwd om niet met de wagen te rijden.
«
»
15:05 GPs: Behind Closed Doors
De artsen behandelen een alcoholiste die gewond is geraakt bij een gevecht. Daarnaast proberen ze Brian te overtuigen om te stoppen met roken. Geen sinecure aangezien de man al sinds 1954 rookt.
«
»
16:05 Alles Mag Weg
Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen.
«
»
17:10 MasterChef AustraliŽ
Curtis Stone is terug voor de immuniteitsuitdaging, waarin de maker van het lekkerste gerecht niet alleen immuniteit wint, maar hun creatie komt ook nog in de schappen van de supermarkten te liggen.
«
»
18:15 Home and Away
Cash maant Justin aan om de politie hun werk te laten doen in de Andrew-zaak, maar hij weigert lijdzaam toe te kijken. Het interview van Marilyn wordt gepubliceerd in een nationale krant.
«
»
18:45 Ambulance
De ochtend begint met een melding over een patiŽnt die zes meter van een ladder is gevallen. Ambulancemedewerker Naomi rukt meteen uit. Een medewerker helpt een vrouw die het coronavirus heeft opgelopen terwijl ze twintig weken zwanger is.
«
»
20:00 Premier League Darts
De dertiende speeldag vanuit Liverpool, Engeland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Muhammad Rahman, die volledig afhankelijk is van zijn huurinkomsten, kampt met een huurder die niet betaalt. Advocaat Chris Sharp helpt verhuurder Carl met het proces van het uitzetten van krakers.
«
»
00:30 Ambulance
De ochtend begint met een melding over een patiŽnt die zes meter van een ladder is gevallen. Ambulancemedewerker Naomi rukt meteen uit. Een medewerker helpt een vrouw die het coronavirus heeft opgelopen terwijl ze twintig weken zwanger is.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers